Sommeren 2013 prydet profilert blogger, fotograf, TV-fjes og nakenmodell Anette-Marie Antonsen forsiden av magasinet FHM.

I en syv sider lang bildereportasje viser hun flere sider av seg selv, og forteller at hun liker nakne hockeygutter, er en pusekatt i sofaen og en tiger i senga.

Om vi skal bedømme, er det en av de bedre bildeseriene i FHM, og Anette-Marie avslører at det var litt av en vei som måtte tilbakelegges før hun var fornøyd med bildene. Faktisk ble det tre runder med fotografen før hun godkjente fotoserien.

- Jeg ville ha mange ord med i saken og bestemme mest mulig rundt bildene. Jeg ønsket mer dybde i bildene. Vi hadde tre seanser før vi havnet på et brukbart cover. Da hadde jeg vått hår og var nede ved sjøen. Heldigvis fikk jeg en bikini som kan minne om litt retro, sier modellen til Side3.

Resultatet av alle de fotoshootene var nødvendigvis mange flere bilder enn de som kom på trykk i FHM - blant dem en rekke svart/hvitt-bilder Anette Marie selv liker svært godt.

- Jeg ville skape et scenario med en sexy, sårbar, enke tilbake i tiden, det var den opprinnelige tanken.

Det scenarioet kommer bedre frem i en et knippe bilder som ikke ble publisert i FHM. Her viser Side3 noen av bildene, Anette-Marie har publisert flere på bloggen sin.

Antonsen er en av de mer erfarne nakenmodellene vi har i Norge, og var i sin tid med i Lene Alexandras modelltropp. I disse dager er hun mer profilert som en av Norges mest kjente bloggere og for TV-programmet «Tigerstaden».

- Hva må til for at du stiller opp på fotoseanser som dette i dag?

- Ikke mye. Jeg elsker å være på begge sider av kameraet og jeg synes kvinnekroppen i seg selv er magisk, vakker. Mannekroppen også så klart. Kropp generelt. Jeg har ikke noe i mot å kle av meg foran kamera, men jeg er litt opptatt av at det blir gjort på riktig måte.

- Er bildene sexy? Er det kunst?

- Ja, jeg vil påstå begge deler. De er sexy og sårbare. Det er interessant dette med nakenhet og sex. Vi er her på jorden kun for å pare oss, formere oss og gå videre. Vi er født naken, innstinktene våre sier vi skal spise, gå på do og elske. Allikevel er dette det som er mest tabu.

- Hvordan hadde de forandret seg om de var i farger?

- De er i farger i bladet. Noen funker i begge varianter, men personlig er jeg veldig tilhenger av sort/hvitt. Da kan man lettere se bildet på sin måte uten at fargene gir deg så mange meninger.

- Du er fotograf selv, er du «jævlig» som modell?

- Hehe. Både og. Mange fotografer liker at jeg forstår deres språk. Når de gir instrukser, tar jeg dem kjapt, for jeg vet hvordan det er å stå på andre siden. Det samme gjelder når jeg fotograferer. Jeg vet hvordan det er å stå foran, så jeg forklarer det kanskje litt enklere. Men klart, jeg har nok flere meninger som modell, enn mange andre som blir fotografert, vil jeg tro.

Her kan du se de andre bildene Anette-Marie har publisert