(SIDE2): Angelina Jolie stjal rampelyset med stil da hun stilte opp på den britiske premieren av Brad Pitts nye film «World War Z». I en svart chiffonkjole signert Yves St. Laurent skinte Angelina opp den spesiallagde svarte løperen. Hun uttalte ifølge britiske medier at hun følte seg bra, og fansen hyllet henne med store plakater med hjerter hvor det sto skrevet «du er vår helt».

Første gang
Det er første gang hun viser seg etter at hun fjernet begge brystene tidligere i år. Bakgrunnen for operasjonen var at Hollywood-kjendisen ble informert om at hun var bærer av et kreftgen og hadde 87 prosent sjanse for å utvikle brystkreft. 37-åringens mor, Marcheline Bertrand, døde kun 57 år gammel av eggstokkreft, en annen krefttype Jolie også sto i fare for å utvikle.

Angelina fortalte selv om valget i en artikkel i den amerikanske avisen New York Times. På den svarte løperen uttalte Angelina at hun var glad for at hun skrev artikkelen, og hvis den har gjort noen nytte var hun glad for det. Hun ble veldig rørt da hun snakket med pressen.

- Jeg blir veldig rørt av all støtten jeg har fått, sier hun.

Se klipp under:

HTML EMBED

Gikk glipp av begravelsen
Angelinas tante døde av kreft i slutten av mai, og ifølge den britiske avisen Daily Mail gikk filmstjernen glipp av hennes begravelse for å delta på filmpremieren i London.

Tanten, Debbie Martin (61), skal i likhet med moren også ha dødd av brystkreft.

- Etter at jeg innså at dette var min virkelighet, valgte jeg å være i forkant av sykdommen og minimalisere risikoen så mye jeg kunne. Jeg tok avgjørelse om å utføre mastektomi. Jeg begynte med brystene ettersom jeg hadde større sjanse for å utvikle brystkreft enn eggstokkreft, i tillegg til at operasjonen er mer kompleks, skrev Angelina i New York Times-artikkelen.

Les også: