(SIDE2): Det er liten tvil om at Hollywoodkjendisene har mye makt. Men når de slår seg sammen får de enda mer oppmerksomhet og innflytelse.

Se bildespesial nederst i saken

Her er listen, utarbeidet av Forbes, over de kjendisparene som har mest makt. Ikke alle har greid å holde sammen selvfølgelig.

Angelina Jolie og Brad Pitt
Helt siden Pitt forlot ekskona, Jennifer Aniston, til fordel for Jolie har dette paret fått massiv oppmerksomhet. Omtalt som «Brangelina» av pressen, klarer dette paret å holde medienes søkelys. Med nye barn og nye prosjekter har dette prate blitt både en medie- og publikumsfavoritt. Nå som Angelina nok en gang er gravid vil de fortsette å holde seg i søkelyset i lang tid fremover.

Les også: Intet bryllup for Brangelina

Kate Moss og Pete Dorethy
Selv om dette paret avsluttet sitt mye omtalte forhold i juli 2007, får de fortsatt mye oppmerksomhet. Deres forhold inneholdt narkotikamisbruk, skandaler og farlige stunts og det blir det oppmerksomhet av. Det har etter bruddet versert romanserykter om både Moss og Dorethy.

Nicole Kidman og Keith Urban
Siden de giftet seg har dette paret greid å tiltrekke seg oppmerksomhet fra mediene. Men det er ikke deres romanse som har ført til spalteplass. Da Keith Urban havnet på avvenningsklinikk like etter bryllupet fikk mediene noe å skrive om. Med Kidmans graviditet vil dette paret forholde seg i søkelyset i flere måneder fremover.

Les også: Sjekk Nicoles ferielykke

Demi Moore og Ashton Kutcher
Takket være aldersforskjellen og en noe spesiell familiedynamikk, blant annet er det slik at Demis eksmann Bruce Willis ferierer med paret, havner dette paret høyt oppe på denne listen. Det eneste dette paret ikke greier å skape er skandaler, men det er vel kanskje heller ikke noe mål i seg for disse to.

Katie Holmes og Tom Cruise
Tom Cruise har skapt mye leven de siste årene. Hans forhold til den tidligere Dawson Creeks stjernen har fått mye spalteplass - helt fra starten av. Deres lidenskap til Scientologikirken, deres perfekte datter, Suri, og deres lidenskap for hverandre sørger for at dette paret får mange overskrifter.

Siste nytt fra Side2: Sjekk forsiden akkurat nå!

Pamela Anderson og Rick Solomon
Det har vært en turbulent tid for den tidligere Baywatch-stjernenes forhold til Rick Salomon. De giftet seg, men tok ut separasjon etter bare to måneder. Pamela har tidligere uttalt at hennes tidligere ektemann, Tommy Lee, har gjort det vanskelig for henne å ha seriøse forhold til andre menn.

Les også: - Tommy er mitt livs kjærlighet

Tracey Edmonds og Eddie Murphy
Dette Hollywood-paret har hatt problemer med ekteskapet, men ikke problemer med å tiltrekke seg oppmerksomhet fra mediene. Murphy og Edmonds giftet seg første nyttårsdag på Bora Bora, men skilte lag to uker etter - før ekteskapet var godkjent.

Eva Longoria og Tony Parker
Det vakre paret giftet seg i Frankrike i 2007, og har etter dette blitt utsatt for en rykteflom. Det ryktes om at Parker har vært utro og at paret har hatt flere utfordringer etter giftermålet.

Les også: - Krangler om oralsex

Cameron Diaz og Justin Timberlake
Selv om dette paret har gått hver til sitt får de fortsatt oppmerksomhet fra mediene. Det var ikke noe spesielt fint brudd, og det går fortsatt rykter om at paret flørter når de møtes. Det ser derimot ut som om det tidligere paret nå er kun venner.

Jessica Simpson og Tony Romo
Jessica fant lykken med Romo etter skilsmissen fra Nick Lachey. Men det høyprofilerte paret har ikke akkurat vært noe publikumsfavoritt. Jessica har blant annet fått skylden for at Romo, som er quarterback på Dallas Cowboys, ikke har gjort det spesielt bra på banen. Paret har derfor holdt seg bort fra søkelyset i forbindelse med kampene hans, og heller sanket oppmerksomhet på andre måter. Det har også gått rykter om at paret har giftet seg, men Jessica har selv avkreftet ryktene.

Les også: - Jessica har giftet seg

Victoria Beckham og David Beckham
Selv etter år i rampelyset har ikke mediene, eller publikum, blitt lei av dette glamorøse paret. De fikk ekstra mye publisitet da de i fjor flyttet til USA, og de fortsetter å trekke oppmerksomhet på grunn av sine barn, karrierer, motevalg og kjendisvenner.

Les også: Becks giftet seg igjen

Nicole Richie og Joel Madden
«Good Charlot»-rockeren, Joel Madden, og skandaleprinsessen Nicole Richie, skapte overskrifter når paret annonserte Richies graviditet. Denne nyheten sørget for at paret holdt seg i medienes søkelys, et sted de det forlovede paret mest sannsynlig vil holde seg i tiden fremover også.

Er du fornøyd med Side2? Vi vil gjerne ha dine tilbakemeldinger. Klikk her!