Gå til sidens hovedinnhold

Hønemor Brad venter spent

Mens Angelina begynner å bli lei...

(SIDE2): Tvillingjentene er rett rundt hjørnet og Angelina Jolie (33) ble lagt inn på sykehuset Lenval i Nice i Frankrike for litt over en uke siden. Brad Pitt (44) har selvsagt vært hos sin kjære flere ganger den siste tiden og venter nok i spenning som en vordende far gjør.

Siste nytt fra Side2: Sjekk forsiden akkurat nå!

Lei
Ifølge Daily Mail forteller kilder ved sykehuset at en nå rimelig stor Angelina begynner å bli lei og grinete. Den anonyme kilden forteller om en kravstor Angelina som ønsker seg annen mat enn sykehusmaten (som visstnok ikke er god) og en 33-åring med temperament. Da hun ble lagt inn var humøret et helt annet, men nå som det nærmer seg fødsel begynner hun naturlig nok å bli sliten. Ryktene vil ha det til at det planlagte keisersnittet er satt til tirsdag neste uke, men ingenting er foreløpig bekreftet.

Kaos
Parets legen sa for en ukes tid siden at alt sto bra til med både mor og barn, men kunne ikke si noe om når barna kommer - men at det ville skje i løpet av de neste ukene. Det har utløst kaos i Nice og paparazzifotografene er på plass. De første bildene av Angelina med tvillinger ville antakelig oppnå rekordbeløp.

Ordføreren av den franske jetsettbyen Nice har allerede bestemt seg for å hedre tvillingene som ennå ikke er født. De to, som har fått kallenavnet «de to små Nice-pikene», blir tildelt æresborgerskap.

Falske bilder
Fotografene har selvsagt benket seg utenfor sykehuset for å få de første bildene av det som må være en av verdens mest omtalte familier. Brad har vært på besøk hos Angelina daglig siden hun ble lagt inn - bilder av fotografer som stormer den svarte bilen de ankommer ved enhver anledning beviser det.

Det samme er bilder av det som angivelig skal være Angelina på den fireroms store suiten hun har fått på sykehuset. Ukebladet People skriver imidlertid at bildene er uekte. Rommet hun bor på har havutsikt og det skal overhodet ikke være mulig å se inn i suiten. Bildene kan du se på Us Magazine - (ekstern lenke).

(Artikkelen fortsetter under bilder)

Besøk
Brad ankom sykehuset med døtrene Shiloh (2) og Zahara (3) tirsdag denne uken, Pax (4) og storebror Maddox (6) skal også ha blitt observert på besøk. Ventetiden er lang for familien på seks som snart skal bli åtte.

Familien har bodd i Frankrike siden en stund før Cannes-festivalen. Og de har planer om å bli en stund lenger, leiekontrakten på slottet de har ervervet er på tre år. Maddox har også blitt skrevet inn på skole i den lille landsbyen i Provence.

Er du fornøyd med Side2? Vi vil gjerne ha dine tilbakemeldinger. Klikk her!

Kommentarer til denne saken