(SIDE2): Det er smart 10 år siden Brad Pitt (50) og Angelina Jolie (38) spilte sammen i en film, og nå ser det ut til at de skal gjøre det igjen.

Det var under innspillingene av den nevnte filmen, Mr. And Mrs. Smith, at de to fant tonen - faktisk fant de den så godt at Pitt valgte å forlate sin daværende kona Jennifer Aniston, til fordel for Jolie.

Eventyr i Europa

Filmen er satt til Europa, hvor man får følge paret gjennom «et spennende nytt eventyr», skriver Just Jared.

Jolie har selv skrevet manuset, og vurderer nå å spille i filmen sammen med sin forlovede, ifølge Dealine.

Den Oscar-berømmede skuespilleren, som nå også regisserer, er for tiden fult opptatt med etterarbeidet for sin siste film, Unbroken.

Hun blir også snart å se på lerretet i Disney-filmen «Maleficent». «Maleficent» forteller historien om Tornerose, sett fra den onde heksas synspunkt. Og hun spilles av Angelina Jolie.

Jolie og Pitt har seks barn sammen, hiloh Nouvel, tvillingene Knox Leon og Vivienne Marcheline, Maddox Chivan, Zahara Marley og Pax Thien.

De to annonserte at de hadde forlovet seg i april i 2010, men har ennå ikke gått til alters.

Angelina har vært gift to ganger tidligere, med den britiske skuespilleren Jonny Lee Miller og med Billy Bob Thornton.

Vil gjøre mindre skuespill

Paret har tidligere uttalt at de ønsker å gjøre andre ting med livet sitt enn skuespill, men at de har hatt fine år som skuespillere.

- Etter som som Brad og jeg blir eldre, så kommer vi til å medvirke i færre filmer. Jeg har jobbet lenge, og han har jobbet lenge. Vi har hatt det morsomt, men vi ønsker ikke å gjøre dette for resten av livet. Det finnes nok av andre ting å gjøre, sier Jolie ifølge Splash News.