Gå til sidens hovedinnhold

- Gravidsex er fantastisk!

Angelina Jolie (33) sier det som det er.

(SIDE2): Angelina Jolie er åpenhjertig i et nytt intervju med magasinet Entertainment Weekly - og sier det like godt rett ut at det å gå gravid gjør sexlivet fantastisk.

- Man blir mye mer kreativ. Så man har det moro, og som kvinne blir man jo mye fyldigere og rundere, sier hun til bladet.

Sjokk
Angelina og Brad Pitt (44) fikk sjokk da de forsto at de faktisk venter to barn i sommer. Ungeflokken vokser fra fire til seks og Maddox (6), Pax (4), Zahara (3) og Shiloh (2) får to småsøsken til å bryne seg på. Balansen er viktig i Brangelinas liv og det er viktig for dem at deres fire barn ikke føler seg forbigått.

- Det blir en utfordring å finne alenetid til alle sammen hver dag. Vi prøver å få litt tid til alle sammen alene i løpet av dagen, slik at vi vet hva de tenker og føler, forteller Angelina.

Les også: Her avslører Black det

Siste nytt fra Side2: Sjekk forsiden akkurat nå!

Flyttet
Stjerneparet skal ha flyttet til Sør-Frankrike der 350 millioner kroners Château Miraval er deres nye hjem. Det pittoreske murhuset i gul murstein med blå sprosser er nydelig innrammet av vinranker og hele 400 hektar eiendom - det blir vel nok løpeplass til alle barna skulle man tro.

Det nyervervede slottet ligger i landsbyen Brignoles, et sted paret har gjestet en rekke ganger.

Ifølge UsMagazine har Brad og Angelina skrevet inn Maddox (6) på en lokal skole i landsbyen.

Føder i Frankrike?
Det ryktes at det er i Frankrike Angelina skal føde barna, paret ønsket seg til et roligere sted i likhet med da de fikk Shiloh i Namibia. Franske myndigheter er mye tøffere mot paparazzoene enn i USA og særlig knipsing av kjendiser barn blir slått hardt ned, noe som sikkert passer paret særdeles godt med hele seks barn under sju år å holde styr på.

Paret har signert en kontrakt og skal etter sigende bo i slottet de neste tre årene.

Les mer her: Brangelinas franske slottsdrøm

Er du fornøyd med Side2? Vi vil gjerne ha dine tilbakemeldinger. Klikk her!

Reklame

Nå kan du trene med Norges beste trenere hjemme i stua

Kommentarer til denne saken