Gå til sidens hovedinnhold

Liker ikke pappa

Derfor er ikke stjernene pappajenter.

(SIDE2): Forholdet mellom far og datter sies å være spesielt, som i vakkert og nært.

Men for alle er det slett ikke slik - heller ikke blant stjernene.

Moren døde
Smellvakre Angelina Jolie har flere ganger snakket varmt om sin nå avdøde mor Marcheline Bertrand. Når det gjelder faren Jon Voight derimot, har det vært helt motsatt.

Han forlot familien da Angelina var liten, og forsøk på å gjenforenes som far og datter i voksen alder har gått dunken mer enn en gang.

- Et vakkert valg
Blant annet gikk det ikke så bra etter at Voight i et TV-intervju sa at Angelina hadde alvorlige følelsesmessige problemer. Det at de to også står langt fra hverandre politisk - Jolie er en svoren Obama-tilhenger, mens faren har kommet med uttalelser som at Sarah Palin er «et vakkert valg», hjelper lite.

- Med tanke på hvordan han behandlet min mor, så er det ikke rart at han støtter en kvinne som vil dytte kvinners rettigheter 100 år tilbake i tid, skal Angelina ha sagt ifølge kilder Dail Express har snakket med.

Det at Angelina, som ble døpt Voight, har fjernet farens etternavn, sier også sitt om forholdet.

Alkoholiker
En annen av Hollywoods skjønnheter som ikke har det beste forholdet til pappa, er alltid like blide Drew Barrymore.

John Barrymore var også skuespiller, i tillegg til å være alkoholiker, og fraværende det meste av Drews barndom.

- Han var alltid borte og vanskelig å få tak i. Jeg er sikker på at hans oppførsel har påvirket hvordan jeg selv er i mine forhold med menn, og det opprører meg nok mer enn jeg vil erkjenne, har skuespillerinnen fortalt bladet W.

Krangler via blogg
Av-og-på skuespiller Lindsay Lohan, som for tiden er den mest rebelske av de tre nevnte sålangt (selv om de to andre har hatt sine glansdager de med), har heller ikke mye godt å si om faren.

Lindsay og faren Michael holder heller ikke kranglingen seg imellom, men slenger dritt via media. Etter at faren hadde snakket stygt om Lindsays daværende kjæreste Samantha til et bildebyrå, svarte datteren gjennom MySpace:

- Min far er en mobber, jeg blir flau.

Det siste fra den fronten, er at Lindsay har beskyldt faren for å ha vært utro og for å ha et barn utenfor ekteskapet. Siden det har de to kranglet gjennom hver sin blogg.

Formynder
Hos de søte musikkdamene er ikke ståa stort bedre.

Britney Spears har hatt et turbulent liv de siste årene, og heller ikke her har støtten fra far hjulpet stort.

Faren Jamie ble utnevnt som datterens formynder etter at Britney brøt sammen i fjor - det til tross for at frøken Spears har sagt hun ikke liker han.

- Hun har et sterkt hat-elsk-forhold til faren. Hun beskylder han for alt. De snakket ikke sammen på flere år, og nå er han plutselig blitt best, sier en kilde til Daily Mail. Men fullt så bildeskjønt er det ikke:

Hyret advokat
Det skal nemlig ha vært faren som presset Britney ut på den siste turneen, og hun skal ha hyret advokat for å få farens formynderi hevet. Ifølge OK! skal hun ha lagt igjen denne beskjeden på telefonen til sin advokat.

- Pappa truer med å ta barna fra meg dersom jeg går videre med prosessen.

- Selger løgner
Tidligere erkerival Christina Aguilera har heller ikke et lett forhold til sin far, Fausto.

Han mishandlet sin familien fysisk og psykisk, og selv om han senere har bedt om unnskyldning og forsøkt å forsone seg med datteren, vil ikke Christina ha noe med faren å gjøre.

- Han har et nært forhold til min onkel, et svin som forsøker å selge løgner om meg. Jeg har opplevd nok i mitt liv, og jeg er ferdig med å være et offer, sier hun til Blender.

Ny familie
Til sist - supersøte Kelly Clarkson, som vant USAs første Idol-sesong.

Siste nytt? Sjekk forsiden av Side2 akkurat nå!

Hun er kjent for å værfe svært personlig og utleverende i tekstene sine, og i låta «Because of You» skriver hun om faren Stephan, og hvordan han har påvirket henne i negativ forstand.

- Min far forlot oss da jeg var seks år gammel. Han stakk for å starte en ny familie med en kvinne vi alle kjente. Mitt sterkeste minne av han er ryggen hans i det han forlot meg, sier Kelly til Cosmopolitan

(Kilde: Aftonbladet.se)

Reklame

Pørni slår alle rekorder - her ser du serien

Kommentarer til denne saken