(SIDE2): Nå som både Britney, Lindsay og Angelina har roet seg ned kan man jo lure på hvem som vil ta over.

Hva syns du om Side2? Delta i vår leserundersøkelse her.

Men en rekke unge piker gjør seg nå gjeldende i rampelyset.

Den nye Mischa
Mischa Barton slo gjennom med dramaserien «The O.C.», og fikk mye oppmerksomhet for antrekkene på skjermen så vel som privat. Men etter fyllekjøringen ved 27. desember har populariteten sunket. Og her kommer Blake Lively inn med megasuksessen «Gossip Girl», der antrekkene nærmest spiller en egen rolle. Nå spås hun å bli en langt større stjerne enn Barton.

Den nye Lindsay
Lindsay Lohan er Hollywoods største bad girl, og har en fortid med mye festing og skandaler bak seg. Nå har hun derimot lagt spriten på hylla, og startet et nytt liv med kjæresten Samantha Ronson. Men ryktene sier at hun har en «verdig» arvtaker: Shenae Grimes fra «Beverly Hills 90210» er visstnok en diva på settet, og liker å feste. Hun er 18 år.

Den nye Angelina
Megan Fox blir kalt «den nye Angelina» omtrent hver gang navnet hennes nevnes, ettersom de er slående like. Med tattoveringer, langt, mørkt hår og store lepper er det liten tvil om at Megan prøver. Hun påstår også vært forelsket i en kvinne, og er ikke redd for å slenge dritt om kollegaer. Nå mangler hun bare å adoptere et par barn, så er forvandlingen komplett.

Den nye Hilary
Hilary Duff har i mange år vært et uskyldsrent idol for amerikanskje småjenter, og har et pinlig plettfritt rulleblad. Nå begynner hun derimot å bli mer voksen. Selena Gomez er det purunge alternativet, som til og med overtar Hilarys rolle i «A Cinderella Story». Gomez' catfight med Miley Cyrus om kjekkasen Nick Jonas, minner dessuten om Hilary og Lindsay Lohan, som kranglet om Aaron Carter.

Den nye Britney
Miley Cyrus har allerede blitt superstjerne, i en alder av 15 år. I tillegg begynner skandalene å dukke opp, med private bilder som lekkes ut på nett og toppløsbildet på coveret av Vanity Fair. Om hun kommer til å klippe av seg håret og utvikle et langvarig narkotikamisbruk vites ikke, men tabloidene mener hun er på god vei.

Den nye Jennifer
Jennifer Aniston er alltid i mediene, selv om det er relativt få skandaler som omfatter skuespilleren. Lauren Conrad fra «Laguna Beach» og «The Hills» er ganske lik. Begge har problemer med å finne «den rette». Dessuten har de nokså lik klesstil, og går som regel for enkle, ensfargede klær.

Er du fornøyd med Side2? Vi vil gjerne ha dine tilbakemeldinger. Klikk her!