(SIDE2): Stjernene stilte fulltallige da Critics' Chioce Movie Awards gikk av stabelen i Los Angeles.

Både Jennifer Aniston og Angelina Jolie var nominert, henholdsvis for beste kvinnelige skuespiller og beste regissør. Ingen av dem tok hjem noen priser, men strålte likevel på den røde løperen i to vidt forskjellige antrekk.

Dette er første på seks år to stiller på samme tilstelning, ifølge Mail Online.

Jolie, som kom uten Pitt, gikk for glamour i en sølvkjole med draperinger og Hollywood-krøller, mens Aniston var kul i en burgunderfarget dress som hun stylet med et langt smykke og spisse pumps.

Aniston hadde med seg kjæresten Justin Theroux på prisutdelingen.

Aniston måtte se seg slått av Julianne Moore denne kvelden, som gikk for en dramatisk sort kjole med blondedetaljer. Moore vant pris for sin rolle i «Still Alice».

Gravide Keira Knighyley som var nominert i kategorien beste kvinnelige birolle for sin opptreden i «The Imitation Game» vant heller ingen pris, men slo fulltreffer på den røde løperen med en eterisk, grå kjole med krager og glitrende dekoreringer.

«The Imitation Game» var nominert i flere kategorier, men vant ingen priser. Det gjorde imidlertid Turist, også kjent som «Force Majeure», og som har norske Kristoffer Hivju og Lisa Loven i noen av hovedrollene. Filmen vant i kategorien beste utenlandske film.

Se bilder fra den røde løperen her: