Gå til sidens hovedinnhold

Jolies tvillinger æres av Nice

De er ikke engang født, men borgermesteren i Nice har allerede bestemt at Angelina Jolies og Brad Pitts tvillingjenter skal få bli æresborgere.

(SIDE2:) Angelina Jolie var «stor som et hus» allerede da hun var på jobb under filmfestivalen i Cannes.

Det var også her at Jack Black ufrivillig kom til å bekrefte at Jolie og Brad Pitt ventet ikke bare ett, men to barn.

Black forklarer Jolie-blunder

Se, så stor hun er blitt!

Skal ikke føde ennå
Siden har de også bekreftet at det er to jenter som skal ankomme familien Jolie-Pitt. Tross at Angelina og Brad virker som de ønsker seg en stor familie - de har tross alt fire barn - så bekreftet Angelina Jolie i et intervju med Vanity Fair at overraskelsen over at de skulle få to gjorde at de måtte ta et ekstra åndedrag.

Familien har bodd i Frankrike siden en stund før Cannes-festivalen. Og de har planer om å bli en stund lenger.

Verdens mest berømte kvinne ble denne uken lagt inn på sykehus i Nice i påvente av den kommende fødselen.

- Alt er helt normalt,, hun skal ikke føde ennå, sa hennes lege på en velfylt pressekonferanse. Jolie fødte sin datter Shiloh ved hjelp av keisersnitt og skal antakelig gjøre det samme med tvillingene.

Nice-pikene
Borgermesteren i Nice har imidlertid planene klare for de to jentebabyene. De skal få æresborgerskap av byen ved fødselen, enten de nå bestemmer seg for å bli franske statsborgere eller ikke. Angelina Jolie er halvt fransk. Babyene går nå bare under tilnavnet «de to små Nice-pikene».

SJEKK UT: Se Shilohs filmdebut

Man blir ikke automatisk fransk statsborger selv om man blir født i Frankrike. Men om en person har bodd mer enn fem år i landet mellom fylte 11 og 18 år så kan de søke om fransk statsborgerskap.

- For Nice er det en stor ære og glede at de har valgt å la tvillingene komme til verden her, sier borgermester Christian Estrosi til AP, og sier han ikke kan vente med å få gratulert foreldrene selv etter fødselen.

Er du fornøyd med Side2? Vi vil gjerne ha dine tilbakemeldinger. Klikk her!

Kommentarer til denne saken