(SIDE2:) Angelina Jolie er kjent for å sverge til sort, grått og pudderfarget.

Mer fra Side2.no: Sjekk forsiden nå

Men under premieren av «Salt» i Moskva, stilte hun i en flott og oppsiktsvekkende rød kjole. Siden premieren var på Den røde plass, så passet det jo bra.

Tok med barna
I Philip Noyces «Salt» spiller Angelina en amerikansk agent som blir beskyldt for å spionere for russerne. Derav la filmselskapet premieren til Russland. Angelina Jolie ankom med fire av hennes og Brad Pitts barn. Hånd i hånd med Shiloh, Pax, Zahara og Maddox steg hun av flyet.

Innspillingen var for øvrig tøffe saker for skuespilleren. Hun havnet på sykehuset etter at hun falt ned en trapp i en actionfylt scene.

- Jeg trodde først jeg hadde fått hjernerystelse for jeg hørte ingenting, men så innså jeg at jeg hadde ørepropper i ørene, har hun sagt.

I en annen scene kastet hun seg ut og en TV-monitor traff henne i ansiktet.

Sendt hjem
- Det er de gangene du ikke helt vet hvordan det har gått før du hører fra sykehuset. Det virket som det gikk greit, men med slike slag kan du jo aldri vite, sier regissør Philip Noyce.

Som ba Angelina Jolie dra hjem fra filmsettet da hun forsøkte seg neste dag.

- Jeg forsøkte virkelig å få til noen kampscener, men etter bare noen minutter sa de at det ikke gikk så bra. Så da sendte de meg hjem, sier Angelina om opplevelsen.

LES OGSÅ:

Dette er supertrendy
Ser du familielikheten?
Brangelina fram i lyset