(SIDE2:) Angelina Jolie har gjennomført en imponerende PR-turné for filmen «Salt» med stor stil og eleganse.

Mer fra Side2.no: Besøk forsiden

Hele fire totalt ulike stiler klarte Jolie å vise fram i løpet av sin virvelvindturné forrige uke.Klassisk stil
Angelina Jolie er kjent for å gå for en nedtonet klassisk stil, gjerne i sort og grått. Men for premieren i Moskva gjorde hun et unntak i strålende rød kjole med halterneck.

Mulig spilte hun både på den russiske rødfargen og at premieren fant sted på den berømte Den røde plass i landets hovedstad.

Tidligere på dagen avholdt hun en pressekonferanse der hun stilte i mer vanlig Jolie-stil, et blyantskjørt med en tilhørende singletaktig topp i kremhvit silke.

Fra Moskva gikk ferden til Tokyo der Jolie stilte en anelse geishainspirert med oppsatt hår.

Sexy rygg
Foran så den svarte kjolen dydig ut, men den hadde en helt åpen rygg som ikke minst viste fram Jolies mange tatoveringer på en flatterende måte. Tidligere på dagen stilte hun i en svart, løstsittende buksedress da hun møtte pressen.

Jolie startet sin turné på Comic-Con etter at festpremieren for «Salt» hadde funnet sted i Los Angeles.

Deretter har den gått til steder av verden der det kanskje ikke er så vanlig at verdensstjerner kommer på besøk, som Moskva og Sør-Korea,

Angelina Jolie og «Salt»-gjengen var innom Seoul i Sør-Korea. Der stilte hun i en sort, løs og greskinspirert kjole, et snitt hun for øvrig er ganske kjent for å like. Senere skiftet hun til «den lille svarte», men passet på at skjørtet gikk nedenfor knærne.

3549