Gå til sidens hovedinnhold

- Hvis barna mine blir som meg er jeg i trøbbel!

Side2 møtte Angelina

Angelina Jolie åpner opp om sin rebelske fortid.

HTML EMBED
var s=document.createElement("script");s.type="text/javascript";s.src="http://csp.picsearch.com/rest?e=B1s0XpNe-QesuB2Aqg2LQu9x5yPeVEDqKxhHovjWtXfX3AF9S3rT2OLEOHrqrJsRi4t-ABbUXY5Uo0dqk-aZZkuYsYagd9IgeMEce6aDyKEfOMOSrMlSHBRAs_Amvqy7ex5wuJLwfZw&i="+typeof(ps);document.getElementsByTagName("head")[0].appendChild(s);

(SIDE2): Jeg møtte Angelina Jolie i New York nylig da hun var der for å promotere filmen ”Unbroken”, som hun selv har regissert. Superstjernen utviklet et nært forhold til Louis Zamperini, som filmen er basert på. Hun kunne fortelle at hun kjente seg svært godt igjen i hans rebelske fortid.

Indre flamme

- Akkurat som jeg så hadde Louis en slags indre flamme i seg. Som ung kan det gjøre at man tror at det er noe galt med en selv, sier Jolie, og fortsetter:

- Man vet ikke om man er en god person. Men den flammen, den indre kampen, og det at man er litt rebelsk kan sammen bli til en styrke når man blir eldre, sier hun.

- Jeg pleier å si det til mine egne barn når de havner i bråk fordi de har gjort noe galt. Jeg forteller dem at det finnes rett og galt, men det betyr ikke at de er dårlige mennesker selv om de gjør noe galt innimellom.

- Er det noe du tenker over spesielt nå som du kommer til å ha tenåringer i huset snart?

- Ja, jeg har jo en allerede, sier Jolie og sikter til Maddox, som er blitt 13 år.

- Det er komplisert, og hvis de blir noe i nærheten av sånn jeg var i den alderen så kommer det til å bli veldig tøft, ha, ha.

En glede å hjelpe andre

I mitt møte med Angelina snakket vi også om hennes ønske om å hjelpe andre, noe hun etter hvert er blitt kjent for gjennom sitt arbeid med FN.

- Det finnes en glede i det å tro på, eller å hjelpe, andre mennesker. Det er en ære for meg å få lov til å bidra. Det finnes en rekke kvinner rundt i verden som jobber mye hardere enn meg, og som aldri får noe annerkjennelse. Så jeg klager ikke.

Du kan se hele intervjuet i videoen over, der hun også forteller hva hun og barna skal gjøre senere den kvelden.