(SIDE2): Angelina Jolie skal visstnok ha fått sine kolleger til å reagere på sine spisevaner – eller rettere sagt mangelen på dem.

LES MER OM KJENDISER HER

Inntar kun flytende føde
Det er en bekymret stemning på settet til filmen «Salt», der Angelina spiller en av hovedrollene, det skriver Marie Claire. Stjernen spiser ikke mat, men har satt seg selv på dietten «The liquid detox» som består av å kun innta flytende føde.

Nesten ti kilo lettere
Skuespilleren ryktes å ha gått ned ni og et halvt kilo på bare 21 dager for rollen som CIA-agent. Dietten innebærer å leve på en miks av sitronjuice, cayennepepper og lønnesirup, og ifølge kilder på filmsettet gjør dette ikke overraskende at Angelina er både slapp og svak.

- Hun gjør alle stuntene sine selv, men vi er bekymret for at hun skal skade seg selv etter vekttapet, sier en kilde ifølge magasinet.

Ofrer seg for jobben
Angelina er ikke den eneste skuespilleren som går gjennom ekstreme vektforandringer i forbindelse med filmroller. Michael Fassbender sultet seg ned 14 kilo for filmen «Hunger».

Les hele saken: Sultet seg ned 14 kilo

Thrilleren «Salt» handler om at denne CIA-agenten blir beskyldt for å ha et litt for varmt forhold til sin russiske motorganisasjon. Opprinnelig var filmprosjektet tiltenkt Tom Cruise, men det ble Angelina isteden og filmens hovedperson har i den forbindelse skiftet navn fra Edwin til Evelyn. I filmen er ikke Angelina bare tynnere, hun er også blond i noen scener.

Siste nytt fra Side2, besøk forsiden akkurat nå!