Gå til sidens hovedinnhold

Angrer på sexy bilder

Venke Knutson beklager lettkledte bilder overfor fansen.

(SIDE2): I det siste nummeret av magasinet Mann har popartisten Venke Knutson latt seg avbilde med mindre klær enn man er vant med fra den kanten.

- Dette er en sånn ting som jeg ville angret på om jeg hadde takket nei til, sier Venke Knutson i intervjuet med magasinet.

Les også:Knutson kaster klærne

Nå ser det ut til at sørlandsjenta likevel har fått kalde føtter. Torsdag ettermiddag la Knutson ut en beklagelse i gjesteboka på nettsidene til fanklubben.

«Det ble veldig leit med den Mann reportasjen. Det skulle ikke bli sånn, og jeg er lei for at jeg støtte noen. Beklager så masse. Jeg er ordentlig lei for det. Skulle bare prøve noe nytt.... Trenger ikke gjøre DET igjen...!! Nå har jeg lært. Jeg er god nok som jeg er - MED klær...!:) Håper dere ikke tror jeg har forandret meg. For det har jeg ikke. Gikk bare på en liten smell..., men jeg tar med meg lærdommen videre. Ønsker dere alle en god dag. God klem fra venke»

Albumaktuell
Knutson signerte for Universal Music i 2003 og har siden blitt hjulpet fram av manager jan Fredrik Karlsen. I fjor brøt de imidlertid samarbeidet. Samtidig meddelte Knutson at hun hadde sluttet i lærerjobben for å jobbe med artistkarrieren på heltid. I romjula slapp hun sitt tredje album «Crush».

Er du fornøyd med Side2? Vi vil gjerne ha dine tilbakemeldinger. Klikk her!

Reklame

Pørni slår alle rekorder - her ser du serien

Kommentarer til denne saken