Gå til sidens hovedinnhold

Angrer silikon og fettsuging

I den nyeste utgaven av magasinet «Us Weekly» avslører skuespillerinnen Tara Reid hvor mislykket hennes plastiske operasjoner var og hvordan det hele utviklet seg til et mareritt.

(SIDE2): Tara Reid forteller at hun gjennomgikk en operasjon 6 september i år for å reparere skadene som ble gjort da hun i 2004 opererte inn silikon i brystene og fettsugde magen.

En åpenhjertig Reid forteller at hun ønsket å operere seg fordi det ene brystet var større enn det andre.

- Jeg opererte brystene fordi de var ulike i størrelse. Jeg var 34-B, men det høyre var alltid større enn det venstre. Jeg veier 50 kg nå, men det pleide alltid å variere med 4-5 kilo, så huden min var litt slapp. Jeg tenkte, jeg er i Hollywood, jeg blir eldre, jeg fikser dem, sier hun i intervjuet.

Kuler på brystvortene
Da puppene var på plass, var ikke resultatet slik Reid hadde ønsket.

- For det første spurte jeg om å få B-cup, men det fikk jeg ikke. Han gav meg C-cup, og det var ikke det jeg ville ha i det hele tatt. Rett etter operasjonen fikk jeg kuler rundt kanten av brystvortene, men legen sa «ikke bekymre deg – det blir bedre». Men etter seks måneder ble det bare verre og verre, sier hun.

De ødelagte brystene førte også til at Tara fikk problemer med å være intim.

- Gutter jeg datet sa «hva er galt med dem? De ser virkelig ikke bra ut. Du burde fikse dem». Så flaut. Jeg mener, da må man bare skru av lyset, det er i alle fall helt sikkert.

Skvulpete mage
Tara gjennomgikk samtidig fettsuging - også det gikk galt.

- Jeg fikk fettsuging selv om jeg er tynn fordi jeg ville ha, jeg skal ikke lyve, six-pack. Men det gikk galt. Magen min ble bølgete og skvulpete, sier hun.

Reid sier at hun aldri vil bli perfekt igjen, men at hun nå har fått tilbake selvtiliten.

Følg Side2 på mobilen

Les også

Reklame

Her kan du levere Vikinglotto