HTML EMBED
var s=document.createElement("script");s.type="text/javascript";s.src="http://csp.picsearch.com/player?auth=2648kBuotLbrNyPHvhu2oScrfhCCL92dBcEWp0Iew_uDhxfHqRCSMD8p7v9pBy1Fd19EfeTo2mFeCYRygHbTx6z4FaFwuLnN&jsonp=screen9.api.embed&screen9="+typeof(screen9);document.getElementsByTagName("head")[0].appendChild(s);

(SIDE2): Jula er for barna, det tenker de fleste for oss. Men det er ikke alltid like lett å få alt til å gå i hop for alle nå høytiden skal feires. For hvor feirer man, hvem blir eventuelt utelatt dersom man går til svigers, og hvor skal barna være når mor og far er skilt?

Det reflekterer Anita Skorgan over, i TV3s juleserie «Hjem til jul», som har premiere søndag kveld.

- Jeg er en av de som har problemer på julaften, for det er så komplisert familie situasjon, diverse skilsmisser og deres barn og mine barn og familie fra Roma. Jeg vet ikke hvordan vi skal løse det, forteller hun åpenhjertig, og sier at hun er den moren som er borte i jula fordi hun er på juleturneer.

- Vi har ikke planen klar, men vi driver og finner ut av det.

Se hele klippet med Anita øverst i artikkelen.

LES også: Side2 har testet julekalendere

«Hjem til jul» sendes hver søndag i advent, og er et samarbeid TV3 har med Flyktningehjelpen, Plan, SOS Barnebyer og Amnesty.

I hver episode er det nytt vertskap og nye gjester, spilt inn i Solstua på Voksenkollen i Oslo. Kjartan Skjelde fra MasterChef står for julematen, mens artister som Tone Damli Aaberge, Anita Skorgan og Nora Foss Al-Jabri står for musikken.