Fredag 21. juni er ikke bare årets lyseste dag, det er også Sex Hour. Dette er for å sette fokus på trygg sex og det ved å ha beskyttet sex i én time. Gjennomsnittstiden på et samleie er 5–10 minutter, så nå lurer du kanskje på hvordan du skal kunne klare å holde ut en hel time sammen med dama?

SEND INN SPØRSMÅL: Lurer du på noe om sex? Bruk skjemaet i bunn av artikkelen, og send inn spørsmål. Du forblir helt anonym!

Vi jenter er ikke så kravstore når det kommer til tid, så lenge vi blir tilfredsstilt. En time kan være i overkant mye for mange, men nå og da er det veldig godt å sette av god tid for å nyte hverandre.

Derfor følger nå mine beste tips slikt at du og din partner kan få utnyttet Sex Hour til det fulle.

Start/stopp-metoden.

Mange av dere lurer på hvordan man skal få bedre utholdenhet og klare å ha samleie lenger enn et par minutter. Det er faktisk ikke en umulighet, og det er en rekke triks man kan prøve.

Det ene er start/stopp-metoden. Dette er noe du må gjøre mange ganger før du merker bedring, men den er effektiv; først skal du onanere til det nesten går for deg. Så stopper du og klemmer med fingrene dine på penishodet, og holder i cirka 10 sekunder. Vent så i cirka 30 sekunder før du fortsetter å onanere. Når orgasmen på nytt melder seg, klem så på undersiden av penishodet igjen og vent til du har roet deg ned. Dette må du gjenta flere ganger før du lar orgasmen komme. For å merke raskest fremgang, burde du trene på dette helst hver dag. Det vil gi deg mye bedre kontroll over orgasmen din og du vil over tid få bedre utholdenhet.

Start/stopp-metoden kan du også ta i bruk under Sex Hour. Når det nesten går for deg, stopp og vent en liten stund før dere fortsetter. Husk bare å si ifra til partneren din om hva du driver med!

Forspill

Jeg maser mye om at dere må ta dere bedre tid til å tilfredsstille damene deres før dere går over til samleie, og det med god grunn. De fleste jenter får orgasme lettere av oralsex enn selve samleiet, så sørg for at hun har i hvert fall fått en orgasme før dere setter virkelig i gang. Nå som dere skal ha sex en time så sier det seg selv at et langt forspill er på sin plass. Det beste er å starte tidlig med for eksempel en middag og litt vin for å bygge opp den seksuelle stemningen mellom dere og gjøre dere ekstra klare for den kommende timen. Jo lengre tid du vier til henne, jo mer vil hun gi tilbake til deg. Så selv om du må gjøre mye av jobben i forkant så vinner du også på å ha et langt forspill.

Kyssing er ofte noe menn «glemmer», og som tenner de aller fleste jenter veldig. Start med å kyss henne langsomt og ømt, før du etter hvert gå over til litt røffere og hardere klining. Bit henne lett i leppene og kyss henne også på halsen og nakken. Jeg skrev forrige uke om de erogene sonene som er viktig for å få henne ekstra kåt, så finn dem og kyss og beføl de langsomt. De stedene på kroppen vi har veldig myk hud er også de som er mest sensitive, så føl deg fram.

Massasje er en klassiker og noe alle setter pris på og det er også veldig bra som en del av forspillet. Å være avslappet er en forutsetning for å ha god sex, så gi henne en massasje (ikke for hard) som gjør henne rolig og klar for mer. Her er olje veldig viktig, så ha det klart. Oljen gjør berøringene enda mer sensitive, og føles mye bedre så dette er et must!

Jeg har tidligere skrevet mer detaljert om hvordan gi henne den beste oralsexen og det kan du lese her.

Som jeg skrev over er olje noe du må ha til massasje, men det kan også være greit å kjøpe inn glidekrem. Dere skal jo holde på ekstra lenge og jeg lover deg at hun vil sette pris på det. Glidemiddel minsker friksjonen og vil ikke gjøre henne sår nedentil samtidig som det øker følsomheten.

Når dere begge er blitt tilfredsstilt nok under forspillet kan dere endelig gå over til å ha sex. For å holde ut lengst mulig så start rolig og varier stillingene. Merker du at orgasmen din nærmer seg og du vil holde ut lenger, så trekker du deg ut og venter til du har roet deg ned. Gå også over til en ny stilling. Dette vil gjøre at du holder ut lenger, så ikke nøl med å bytte. Sex hour kan også være en gyllen mulighet til å teste ut noen nye stillinger.

Sexleketøy

Leketøy for voksne er en spennende ting dere kan utforske. Det gir deg litt pause mellom slagene, samtidig som partneren blir tilfredsstilt. Alle jenter burde være i besittelse av hvert fall en vibrator og jeg kan nesten garantere deg at din har en på lur. Om du vil overraske henne med noe nytt så ikke nøl. Sex Hour er den perfekte anledningen!

Er du usikker på hva du skal kjøpe så anbefaler jeg deg å kjøpe noe som ser elegant ut og ikke noe som er alt for drøyt. Det kan dere heller kjøpe sammen, så du vet hun er med på leken.

En time er lenge, og det er ikke et krav at dere må holde ut i 60 minutter. Om orgasmen nærmer seg og du til slutt ikke klarer å holde igjen, så er det greit. La orgasmen komme og slapp av litt med noe kaldt drikke. Om du trenger litt tid på deg før du er klar for en ny runde, så kan du jo alltids starte på partneren din, og da går du tilbake til oralsex og/eller leketøy.

Det viktigste er at dette skal være en deilig time for deg og partneren din, så selv om jeg har skrevet noen tips her som dere kan følge, så er det alltid best å legge inn personlige favoritter, enten om det er under forspill eller samleie. Alle har vi egne triks for å få oss selv og partneren i riktig stemning, og dere vet selv hva dere liker best og hva som funker for dere selv, så fokuser på dette.

Vil du prøve noe annet så ikke vær redd for å ta kontroll om den andre er mer dominant, det skal gå begge veier.

Kommuniser med hverandre gjennom ord og kroppsspråk. Partneren din setter pris på at du gir feedback og det er tennende å vise at du nyter det.

Lykke til!

Hva er ditt beste tips for å holde ut én time? I forbindelse med Sex Hour deler Side3 ut tre «Sex Hour Kit» til tre heldige lesere som kommer med sitt beste utholdenhetstips. Send oss en epost med ditt beste råd, navn og adresse, og kanskje du er en av de heldige som vil motta en pakke i posten. Tipsene vil bli publisert på Side3.no, så ikke glem å skriv om du vil være anonym eller ikke.

LURER DU PÅ NOE OM SEX? BRUK SKJEMAET NEDENFOR, OG SEND INN SPØRSMÅL. DU FORBLIR HELT ANONYM!

HTML EMBED

Ann Mari svarer ukentlig på spørsmål som blir sendt inn. Du trenger ikke å oppgi ditt virkelige navn, men skriv gjerne noe beskrivende i navnefeltet.