Ann Mari Olsen(23) er Side3s frittalende sexspaltist. Hver tirsdag svarer hun på spørsmål fra leserne.

SEND INN SPØRSMÅL: Lurer du på noe om sex? Bruk skjemaet i bunn av artikkelen, og send inn spørsmål. Du forblir helt anonym!

Fetisj

SPØRSMÅL: Hei, har funnet ut at jeg blir kåt av å se film der damer tisser på seg med jeans. Er jeg alene om det? Gjorde noe rart i dag som faktisk var veldig deilig. Hadde på meg bleie og tisset på meg mens jeg gikk ute blant folk. Har jeg et problem eller kan det finnes andre som har det sånn?

- Mann (43)

SVAR: Det er jo laget filmer slik at folk som tenner på det kan kjøpe det, så du er ikke alene. Det er kanskje ikke den mest vanlige fetisjen folk har, men alle har jo sine ting ... Og hvis det da er slik at du liker å tisse på deg selv så er jo det din sak, så lenge du ikke plager eller støter andre folk med det.

- Ann Mari

For trang

SPØRSMÅL: Hei, jeg har problem med sex med dama mi. Hun har er så trang at jeg ikke får hele penisen inn. Hva kan en gjøre med slikt?

- Mann (23)

SVAR: Damer er lagd for å føde barn, så om en baby kan komme ut så kan en penis komme inn. Alle er forskjellig nedentil og noen er strammere enn andre. Da må du bare være litt ekstra forsiktig når du trenger inn i henne. Om du gjør det før hun er våt og klar vil det gjøre vondt og hun spenner seg slik at muskelene strammes ekstra og det blir vanskelig for deg å penetrere henne. Start med et langt nok forspill, la henne bli våt nok før dere har sex. Når damer blir kåte så utvides skjeden slik at det skal bli plass til penis, så problemet kan være at hun ikke har rukket å bli kåt nok. Bruk fingrene dine til å stimulere henne og om de glir lett inn så merker du om hun er klar til å ha sex. Ikke treng inn i henne fort og hardt, men gjør det i rolige bevegelser og følg med på signalene hun gir.

- Ann Mari

Kjenner kvinner spruten?

SPØRSMÅL: Kan kvinner kjenne det når en mann kommer inni dem, som vaginalt eller analt? Ofte lurt på hvordan enkelte kvinner opplever den følelsen, selv om vi menn elsker å komme inni. Elsker jo selv å komme inni en kvinne når jeg har sex, selv om det handler mest om kosen og intimiteten.

- Mann (36)

SVAR: Ja, til en viss grad. Vi kjenner ikke selve spruten så godt, men mer en slags lett dunking og at det blir litt varmere. Det er absolutt ikke en dårlig følelse.

- Ann Mari

Hun blir sår

SPØRSMÅL: Jeg og kjæresten min er begge veldig glade i sex, om det er oralsex, analsex, rolig penetrering eller litt rough sex. Jeg gjør alt jeg kan får at hun skal komme hver gang noe jeg lykkes med 99% av gangene. Men problemet er at vi som regel holder på så lenge at hun blir sår nedentil. Vi har prøvd med masse glidemiddel, men det ser ikke ut til å hjelpe. Grunnen til at vi holder på så lenge er at noen ganger bruker hun litt lenger tid og da bruker jeg lenger tid på å komme. Hun kommer foresten bare når jeg penetrerer og stimulerer klitoris samtidig. Vi begge blir evig takknemlige om du får hjulpet oss med dette!

- Mann (23)

SVAR: Noen ganger bruker man lenger tid på å få orgasme, slik er det bare og ofte blir man sår da siden dere stimulerer henne lenger enn vanlig. Har man først blitt sår så er det ikke så mye å gjøre annet enn å la huden der nede få hvile og vente til det ikke er sårt lenger. Men det er jo noe man kan gjøre før det blir sårt, det er kjempebra at dere bruker glidemiddel, det hjelper som regel, men om hun blir sår uansett så har nok glidemiddelet mistet sin effekt. Når dere merker at det vil ta litt ekstra tid så vær litt oppmerksomme på det, stopp å ha på litt ekstra glidemiddel, trekk deg ut og gi henne oralsex. Det blir man ikke sår av, da kan du slikke henne og om du vil penetrere henne så bruk godt med glidemiddel på fingrene/penis og gjør det i rolige bevegelser.

- Ann Mari

Sex med mammas vennine

SPØRSMÅL: Hei Ann Mari, Jeg er en nysgjerrig gutt på 18 år som akkurat har mistet dyden. Dette skjedde ved en tilfeldighet etter at jeg ble med på julebord til foreldra mine. Der var det mye folk og øl. Jeg har lenge ventet på ei som vil ha meg men ikke funnet før nå. Hun jeg hooket opp var ei søt og pågående dame på 42. Det var ikke helt som forventet, men likevel fantastisk. Tror jeg holder på å falle. MEN det jeg ikke visste før dagen derpå, var at hun var en nær kollega av mamma. Er dette noe min mor bør vite? Eller skal jeg holde det hemmelig?

- Mann (18)

SVAR: Det er en vanskelig situasjon du er i, jeg tror det vil bli litt oppstyr om du velger å fortelle moren din det. Det er noe du selv må bestemme deg for, men før du gjør det så ville jeg kontaktet denne damen og snakket med henne først. Sjansen for at dette var et one night stand og ikke noe mer er ganske stor i og med at dere er på ganske forskjellige plan i livet og aldersforskjellen er såpass stor. Jeg ville startet med å snakke med henne for å finne ut hva hun mener om saken og hva dere vil gjøre videre. Lykke til!

- Ann Mari

Når hun er mest erfaren

SPØRSMÅL: Hei! Har bodd i kollektiv et år nå og jeg har fått en skikkelig godt forhold til ei jeg bor sammen med. Hun er seks år eldre enn meg og har mye mer seksuell erfaring. Nå skal vi snart ha sex og jeg er nervøs. Nå har jeg bare hatt sex mens jeg har vært påvirket av alkohol. Sexen har vært mer slitsom og stressende enn det har vært godt. Så derfor trenger jeg litt "veiledning" i hvordan vi skal ha oss, for jeg ønsker ikke å virke som en amatør heller.

- Mann (22)

SVAR: Det finnes ikke noen plan eller regel på hvordan man kan ha bra sex. Alle har sine forskjellige metoder på ting og det beste du kan gjøre er å ikke tenke for mye på at du ikke har like mye erfaring, men ha tankene dine på henne og deg. Det pleier å hjelpe mer enn du tror, fokuser på at dere skal ha en fin stund sammen. Start med et rolig forspill der dere blir kjent med kroppene til hverandre, og ting går så lett av seg selv når du først er inn i det. Om du blir usikker på hva du skal gjøre så spør henne hva hun liker, hva som er hennes favorittstilling eller be henne gjøre noe du liker veldig godt. Et par glass vin letter fort opp litt nervøsitet og skaper stemning, men ikke drikk deg full.

- Ann Mari

Sugeproblemer

SPØRSMÅL: Jeg klarer aldri å få kjæresten min til å komme ved runking eller suging! Han bruker også veldig lang tid å komme ved sex. Hva kan jeg gjøre?

- Kvinne (21)

SVAR: Det at han bruker litt lang tid på å få orgasme er helt normalt. Den beste måten å klare å gi han en orgasme mens du runker eller suger han er å vite hva han liker og hvordan han liker det. Spør han om du kan se på mens han onanerer og på den måten ser du hvordan han tar seg til en orgasme på egenhånd og du lærer hvordan han gjør det. Mange onanerer også litt hardere selv så prøv å ha et godt og fast grep mens du gjør det, penishodet er veldig følsomt så fokuser på det samtidig som du runker han. Når du finner en teknikk som han liker så hold deg til den og suger/runker han med faste og bestemte drag. Det finnes også mange forskjellige kremer man kan kjøpe som øker følsomheten og gjør at man får fortere orgasme.

- Ann Mari

- Litt for «gay»?

SPØRSMÅL: Hei! Kona og jeg har en kontrollgreie, noen ganger blir jeg beordret til å sprute på brystene hennes og deretter slikke de rene for sæd. Det tenner meg skikkelig, ihvertfall frem til det går for meg. Er dette litt for "gay", jeg føler meg ikke gay og ville ikke ha slikket andres sæd. Hva synes du?

- Mann (43)

SVAR: Det er ikke “gay” i det hele tatt. Det er helt normalt å teste ut forskjellige ting og pushe litt grenser seksuelt med partneren sin. Jeg er sikker på at de fleste menn en eller annen gang har smakt på sin egen sæd og det er ikke noe ille med det. Og når det tenner både deg og kona di så er det kjempeflott, fortsett med det!

- Ann Mari

Slikking der bak

SPØRSMÅL: Hei! veldig lysten på å slikke min kjære i anus, har du noen tips på hvordan jeg skal gå fram? Hvordan det burde gjøres og så videre. Og er det trygt hvis jeg skulle gå så langt som å stikke helle tungen inn?

- Mann (23)

SVAR: Det er helt trygt å bruke hele tungen, penis og diverse leketøy er jo større enn tungen så det er ingen fare. Det eneste du burde passe på er å starte rolig, ikke press den inn. Få henne til å slappe av og ikke gjør noe mer før hun er klar for det. Glidemiddel er også greit å ha tilgjengelig for at det skal gli lettere. Lykke til!

LURER DU PÅ NOE OM SEX? BRUK SKJEMAET NEDENFOR, OG SEND INN SPØRSMÅL. DU FORBLIR HELT ANONYM!

HTML EMBED

Ann Mari svarer ukentlig på spørsmål som blir sendt inn. Du trenger ikke å oppgi ditt virkelige navn, men skriv gjerne noe beskrivende i navnefeltet.

LES OGSÅ: