Gå til sidens hovedinnhold

Er det egentlig noen vits å kysse puppene?

Liker damer at menn suger og beføler dem på puppene, eller er det egentlig samma søren? Dette mener Norges hotteste sexspaltist.

Ann Mari Olsen (24) er Side3s frittalende sexspaltist. Hver uke svarer hun på spørsmål fra leserne.

SEND INN SPØRSMÅL: Lurer du på noe om sex? Bruk skjemaet i bunn av artikkelen, og send inn spørsmål. Du forblir helt anonym.

Liten penis

Spørsmål: Hei, jeg har veldig liten penis! ca.16 cm, hva kan jeg gjøre for å få den større uten å ta noe piller osv.. hva er gjennomsnittet på min alder.

- Mann (18)

Svar: Gjennomsnittslengden på penis er 14-16 cm for menn i Norge så du har ikke en liten penis. Størrelsen er det vanskelig å gjøre noe med, du må heller forsone deg med at slik er du utstyrt og kos deg med det du har fått tildelt. Det er mange som vil utnytte folk å lager diverse produkter som lover større penis som feks piller. Men høres det for godt ut til å være sant så er det som regel det også.

- Ann Mari

Kommer for tidlig

Spørsmål: Jeg sliter med at jeg kommer for tidlig under sex. På grunn av dette, så føler jeg et stort press. Sist gang jeg prøvde å ha sex så endte det med at jeg ikke fikk den opp en gang... Har du en løsning på problemet mitt? Er veldig frustrert..... :(

- Mann (20)

Svar: Mye av problemet ditt sitter i hodet, når du stresser med å ikke komme for tidlig så vil det gå utover ereksjonen din. Og det er noe du må jobbe med selv for at det skal løse seg, det er unødvendig press å ha over seg. Nå vet jeg ikke hvor fort du får utløsning under samleie, men dere gutter stresser alt for mye over dette uten grunn. Vi forventer ikke at dere skal holde ut i en hel evighet faktisk. Men jeg forstår også at det ikke er noe kult for deg og hele tiden komme tidlig, og det kan du gjøre noe med. Jeg har skrevet om “start-stopp” teknikken før og den fungerer om du er tålmodig. Den kan du øve deg på mens du onanerer og det er så enkelt som å stoppe å berøre penis hver gang du nærmer deg en orgasme, det er fristende å ikke stoppe når det føles veldig godt- men vil du klare å holde ut lenger så må du gjøre det. Om du gjentar dette ofte så vil du klare å holde ut lenger etter hvert! Lykke til.

- Ann Mari

- Han vil «alltid» ha analsex

Spørsmål: Hei Ann Mari, meg og typen ar vært sammen en del år, og har barn sammen. Sexlivet er ganske bra for og være ''foreldre'' vil jeg si. Men han er veldig pågående når det kommer til analsex, vi har gjort det ett par ganger men jeg vil ikke gjøre det hele tiden. Er det noen andre måter og gjøre han fornøyd på? Jeg både rir og suger han men virker som det aldri er nok.

- Kvinne (29)

Svar: Det er helt greit å ikke ville ha analsex hele tiden, er det ikke noe for deg så skal du ikke tvinges til å gjøre det da det vil gjøre vondt. Enkelte menn er veldig interessert i analsex og om du er med på leken enkelte ganger så får han oppfylt sine ønsker der, men om du ikke vil lenger så er det noe han må skjønne. Han vinner ikke noe på og hele tiden mase om dette om du allerede har sagt at du ikke vil. Fortell han at om du føler for å prøve det igjen så tar du initiativet, det virker som du ellers er “gavmild” ved å gjøre ting han liker så fortsett med det, men la han forstå at du også skal nyte det like mye.

- Ann Mari

Puppegal

Spørsmål: Hei jeg har hatt en kjæreste i tre måneder nå det begynner og bli seriøst, og som du sikkert veit så er gutter litt puppegale. Liker jenter når gutter suger og beføler dem på puppene, gir det en god følelse eller er det samma liksom?

- Mann (18)

Svar: Det gjør vi, pupper er til for å nytes. Enkelte elsker det mens andre ikke får samme glede ut av det, det kommer an på hvor følsomme de er på puppene og brystvortene. Men utforsk de som i likhet med resten av kroppen hennes; slikk, kyss og sug forsiktig på dem. Er det noe hun liker så bruk lang tid på det, eller fokuser på andre erogene soner som er mer sensitive.

- Ann Mari

Jeg vil se henne med en annen

Spørsmål: Hei. Jeg har sterke ønsker om å få oppleve at kona mi har sex med ei annen dame, både med og uten meg tilstede. Finns det nettsteder hvor man kan få kontakt med de "rette" damene for slike aktiviteter?

- Mann (46)

Svar: Det gjør det helt sikkert, jeg har ingen personlig erfaring med slike nettsider, men et kjapt googlesøk viser at det finnes mange kontaktsider du kan prøve. Om du lager en profil der dere beskriver deres ønsker så er jo det en start. Lykke til.

- Ann Mari

Onanerer flere ganger om dagen

Spørsmål: Hei. Jeg kan fint mastrubere 2 ganger om dagen, i tillegg til at jeg har en kjæreste som jeg har ett aktivt og bra sexliv med. Er dette unormalt?

- Mann (23)

Svar: Det er ikke unormalt, du har en høy sexdrift og så lenge ikke dette plager deg eller går utover livet ditt ellers så ser jeg ikke noe galt i det.

- Ann Mari

Har aldri fått orgasme

Spørsmål: Hei! Jeg er en 27 år gammel jente som har vært sammen med samboeren min i 7 år. Han er 30 år. Problemet mitt er at jeg aldri har hatt orgasme. Jeg aner virkelig ikke hva som skal til for å få orgasme, og uansett hva han gjør så funker det rett og slett ikke. Han sier at jeg bør onanere for å finne ut av dette selv, men det har jeg aldri gjort. Har alltid tenkt at onanering er noe som er forbeholdt gutta, og at "ordentlige jenter gjør ikke sånn". Han derimot mener at dette er normalt. Jeg er redd for å gjøre det, fordi jeg tror han vil få et annet syn på meg da. Hva mener du? Er det sånn at man mååå onanere for å klare å få orgasme, eller kan han finne ut av dette "uten min hjelp"?

- Kvinne (26)

Svar: Om du aldri har hatt orgamse før så vil du høyst sannsynlig ikke få det før du utforsker kroppen din på egenhånd. Mange kvinner er redde for å gjøre dette fordi de “ikke er den typen”. Men onanering er kjempeviktig for å bli kjent med sin egen kropp og lyster. Kjæresten din kan gjøre en god jobb, men vet du ikke selv hva som skal til for at du får orgasme så blir det vanskelig for han. Det er ikke noe galt ved at kvinner onanerer, det er veldig gammeldags å tenke at snille jenter ikke skal gjøre slike ting. Vi har lyster vi også og jeg lover deg at kjæresten din kommer til å elske om du prøver! Det vil løfte sexlivet deres til nye høyder så dette er et must om du vil ha orgasme. Bli kjent med kroppen din, se på deg selv og ta på deg, hvor er det godt å bli tatt på og hvordan skal det gjøres? Det er noe du selv må finne svaret på. Lykke til!

- Ann Mari

Jeg kommer ikke over henne

Spørsmål: Hei! Jeg sliter med å komme meg over ett brudd. Det har gått 3 år, men jeg har fortsatt følelser for henne. Vi var sammen i 11 år, før hun pakket og dro. For meg var det ett sjokk og jeg vet fortsatt ikke helt hvorfor det skjedde. Jeg sliter veldig med dette, har du noen råd? Jeg er helt i villrede. Jeg vil gjerne komme meg videre, men jeg klarer ikke. Jeg tenker på henne hver kveld.

- Mann (36)

Svar: Brudd er aldri lett og særlig ikke når du er den som sitter igjen alene og ikke skjønner hva som har skjedd. Det er lov å sørge over et tap, men 3 år er veldig lenge. Nå har det bremset deg for lenge, start med å bli kvitt ting som minner deg om henne, har du bilder og ting som minner deg om det dere hadde så pakk det vekk eller kast det. Det vil ikke hjelpe deg om du hver eneste dag blir påminnet om henne og det dere hadde. Du må forsone deg med at det er slutt og du ikke får gjort noe med det, det er ikke alt man klarer å forstå så ikke la dette henge over deg noe mer. Tenk positivt, du er singel og kan gjør hva du vil når som helst. Få deg ut, bli kjent med nye mennesker og bruk vennene dine for det de er verdt. Snakk med dem om vanskelige ting og ha det moro. Liver er alt for kort til å sitte alene dag etter dag å tenke på hvordan ting kunne vært.

- Ann Mari

Er orgasmekrem noe å bruke penger på?

Spørsmål: Hei Ann Mari! Har du noen erfaring med orgasme krem? Lurer på om det er værdt å bruke penger på i hele tatt, evt hvordan få best virkning av den? Jeg bruker litt tid på å få orgasme,så hvor lenge er lissom virkningen på de kremene? Kan du anbefalle noe ??

- Kvinne (26)

Svar: Det finnes mange forskjellige kremer og det er verdt å gi det et forsøk. Kremen i seg selv gir ingen orgasme, men det er en ny følelse og fungerer ganske så bra. Det er heller ikke så dyrt, en hundrelapp ca og du kan bruke den flere ganger. Den følelsen slike kremer gir er en varme som blir ganske intenst og du blir ekstra følsom nedentil samtidig som den gjør deg våtere, det er garantert ikke en negativ følelse så det anbefales- særlig når du bruker litt tid på å komme. Kondomeriet har greit utvalg.

- Ann Mari

44 års aldersforskjell

Spørsmål: Hei jeg holder på med ei dame, ei strøken sådan, hun er 67 år gammel frue, vi har vært i et forhold siden jeg var 18. Jeg får høre fra alle at det er veldig ekkelt og unormalt, men kjærlighet har vel ingen alder? Dessuten tenker jeg på å fri til henne på 6 års dagen vår, har du noen ide om hvordan jeg kan gjøre det mest mulig romantisk?

- Mann (23)

Svar: Kjærlighet har ingen alder, men når det kommer til en såpass stor aldersforskjell så kan jeg se for meg at det har sine negative sider også. Når alderen mellom dere blir veldig stor så skal det en del til for at det skal funke i lengden siden dere er på to helt forskjellige stadier i livet, du er veldig ung og har hele livet ditt foran deg, det kan jo dessverre ikke sies om henne. Om situasjonen er slik at du er veldig forelsket i denne damen så for all del- tilbring din tid med henne. Men det er kanskje ikke helt riktig med et giftemål? Det er greit å tenke langsiktig her og selv om dere har et forhold som fungerer så nå kommer det til å endre seg når hun blir eldre og svakere, du må være klar over hva du er villig til å ofre og hva slags forhold du vil ha. Når det er sagt så har jo ikke andres meninger noen ting å si så lenge du føler det er riktig, men det er greit å tenke seg et par ganger om før du går ned på kne.

- Ann Mari

LURER DU PÅ NOE OM SEX? BRUK SKJEMAET NEDENFOR, OG SEND INN SPØRSMÅL. DU FORBLIR HELT ANONYM!

HTML EMBED

Ann Mari svarer ukentlig på spørsmål som blir sendt inn. Du trenger ikke å oppgi ditt virkelige navn, men skriv gjerne noe beskrivende i navnefeltet.

Reklame

Dette påskeegget er nesten for godt til å være sant

Kommentarer til denne saken