Ann Mari Olsen (23) er Side3s frittalende sexekspert. Hver uke svarer hun på spørsmål fra leserne.

SEND INN SPØRSMÅL: Lurer du på noe om sex? Bruk skjemaet i bunn av artikkelen, og send inn spørsmål. Du forblir helt anonym!

Penisstørrelse

SPØRSMÅL: Hei Jeg har et problem, penisen min er enorm, 27 cm lang i erigert tilstand, og tykkelse som står til lengden, jeg tør ikke vise den til noen så derfor er jeg fortsatt jomfru. Hva gjør jeg?

- Mann (29)

SVAR: Du er en del større enn gjennomsnittet, men det er ikke noe å være redd for. Det du må passe på er at når du først kommer til det steget at du skal ha sex, så må dere bruke god tid på vorsepiel slik at jenta blir ordentlig våt. Skjeden vår tilpasser seg faktisk etter hvordan gutten er og når det kommer til størrelsen på penis så er det desverre ingenting å gjøre, du er skapt slik og da må man bare gjøre det beste ut av ting. Så når du føler deg klar for å ha sex så ta det rolig i starten og la henne bestemme tempoet, det kan være best for jenta at hun sitter øverst slik at hun bestemmer hvor langt inn du kommer. Og med tanke på at du er jomfru så er det jo greit at hun også tar litt kontroll så ting går lettere. Glidemiddel er også veldig lurt å bruke! Lykke til.

- Ann Mari

SPØRSMÅL: Hvor lang penis ønsker en jente seg? Nå tenker jeg generelt.

- Mann (16)

SVAR: Det er umulig å svare på. Vi jenter er like forskjellige nedentil som dere gutter så det som er stort for meg kan være helt annerledes hos ei annen jente siden noen er trangere enn andre. Men jeg skal ikke nekte for at størrelsen har noe å si, men det betyr ikke at vi vil ha størst mulig heller!

- Ann Mari

Squirting

SPØRSMÅL: Hei! Jeg lurer på en ting: Kan alle jenter squirte? Og hva er den objektive oppfattelsen av dette, er det en uting, eller en god ting?

- Kvinne (26)

SVAR: Ikke alle jenter har den muligheten så om du har det så må du være glad for det. Jeg har aldri gjort det og er veldig sikker på at jeg rett og slett ikke kan det, desverre for min del. Jeg tror nok de fleste gutter digger om de klarer å få en jente til å squirte! De er jo ofte usikre på om jenta kommer så da har de jo fått den ultiamte bekreftelsen ihvertfall.

- Ann Mari

Intimbarbering

SPØRSMÅL: Jeg lurer på intimbarbering. Er det mer inn med en stripe, helt glatt eller en stor busk? Hva bruker du?

- Kvinne (18)

SVAR: Det er vel «in» å ha lite hår der nede, men det er jo smak og behag hvor mye man vil ha. Jeg liker det helt glatt, jeg føler det er mer hygienisk og liker det best slik.

- Ann Mari

Sjekketips

SPØRSMÅL: Hei! Jeg jobber i kassa, hvor jeg har en stamkunde. Hun er kjempepen, og jeg skjelver helt sykt når jeg ser at hun kommer inn i butikken. Hun betaler ALLTID hos meg. Hun smiler alltid og er alltid skjønn, og etter hun har betalt biter hun seg i leppa, når hun går videre til sitt! Hun er «out of my league» og er noen år eldre enn meg, men jeg vil at det skal bli noe mer enn at hun kommer bort og handler og jeg leverer samme replikk vær eneste gang. Har du noen tips som om dette? Eller må jeg bare bryte isen og få igang en samtale med henne for at det skal skje noe?

- Mann (20)

SVAR: For å få noe fremgang så må du også ta initativ. Det virker jo som hun flørter med deg, så det er jo bare å flørte tilbake å se hva slags respons du får av henne da. Istedet for å si det samme til henne så si noe nytt neste gang du ser henne. Gi henne et kompliment og smil, det vil hun garantert sette pris på.

- Ann Mari

Finne frem i mørket ...

SPØRSMÅL: Hei Ann Mari. Jeg er somalier, og på grunn av min kultur slår kjæresten min og jeg av lyset først når vi har samleie. Og jeg sliter litt med å finne riktig hull noen ganger. Har du noen tips for hvordan jeg kan finne riktig hull uten å jobbe så hardt for det?

- Mann (28)

SVAR: Du merker jo kjapt om du er foran eller bak (vi jenter gjør ihvertfall det!), bare ikke ha det altfor travelt med å komme inn i dama di, for da gjør det rimelig vondt om du bommer. Men om du prøver å ha penis over vaginaen hennes og lar den glid nedover så finner du jo riktig hull først og slipper å stresse med å bomme. Og om du gjør det noen ganger så er ikke det noe å uroe seg for, slikt skjer en gang i blant uansett.

- Ann Mari

- Ondskapsfullt og umodent

SPØRSMÅL: Har lagt merke til over en årrekke at damer som blir dumpet elller gjør slutt har en tendens til å gå rett på byen og gå for tilfeldig sex for å såre partneren/ekspartner. I flere tilfeller går de bevisst etter bekjente av ekspartneren. Hva er egentlig greia med det? Synes personlig dette er ondskapsfullt og umodent.

- Mann (26)

SVAR: Det gjelder nok ikke alle, men jeg har også sett lignende tilfeller, og jeg er enig med deg. Men grunnen til at noen gjør dette tror jeg ligger ved at de vil ha oppmerksomhet og at de ikke er over sin ekspartner. Så ved å flørte med noen kompiser av eksen så vet jenta at han får høre det, og hun vil vel at han også skal bli sjalu. Veldig feil metode, spør du meg. Men når det er sagt så gjelder dette også gutter. Om man er over sin forige partner så vil man ikke føle behov for å gjøre slikt, men noen tenker jo ikke så langt. Men om man er en god venn og person så ligger man unna eksen til sine venner, det er en god og gyllen regel.

- Ann Mari

Orgasme

SPØRSMÅL: Hva er den letteste måten og få en dame til og komme?

- Mann (31)

SVAR: Den letteste måten er å fokusere på klitoris siden vi er mest sensitive der. Bruk tunge og fingre og etterhvert som hun blir kåtere så øk tempoet, det bruker å være en sikker vinner.

- Ann Mari

SPØRSMÅL: Hei. Har kanskje et litt «uvanlig» problem. Det har seg nemlig slik at jeg sliter med å komme når kjæresten min og jeg har sex. Vi har ofte sex (5-6 ganger i uka). Hun sier hun savner en kjappis, men jeg bruker uvanlig lang tid på å komme. Det er ingen problem når hun utfører munnsex på meg, men ved «vanlig» sex, så kan det hende at hun går lei før jeg kommer. Vi har vært sammen i et år, og i starten var det omvendt (kom fortere ved «vanlig» sex, og brukte lengre tid ved oralsex). Har ingen logisk forklaring på hvorfor det er slik nå. Har du tips eller forklaringer?

- Mann (32)

SVAR: Jeg kan nok ikke svare deg helt presist her siden jeg er jente, men jeg tror grunnen kan være at du ikke blir nok tent før dere begynner å ha sex og dermed bruker lenger tid. Så bruk lenger tid på vorsepiel, gjør tingene dere liker oftere og ikke stress med å komme, for da vil de tankene oppta deg og ødelegge. Det hjelper sikkert ikke at hun også blir lei om du ikke kommer fort nok så vær åpen om at det faktisk er et problem slik at hun får mer forståelse, for det er jo også hennes jobb at dere skal ha bra sex. Lykke til!

- Ann Mari

Hvem får jentenes sympati?

SPØRSMÅL: Det jeg lurer på er hva slags gutter er det dere jenter egentlig liker? Jeg har veldig mange gode venniner som jeg omgåes mye med og blir ofte brukt som en slags «psykolog» når de har problemer med gutter og så videre. Jeg har også spurt dem om hva slags gutter de liker, og det som går igjen er bad boys med masse tatoveringer og slikt - og pappagutter. Grunnen for at jeg spør, er fordi jeg ønsker meg en kjæreste siden jeg aldri har hatt det før, men for meg virker det som at jeg ikke har sjangs til å få meg en siden jeg verken er en bad boy eller pappagutt! Jeg prøver å være mest mulig snill og grei, støttende, setter ofte andre foran meg selv og vil ingen noe vondt, men på grunn av dette ender jeg alltid opp med å bli en god venn som jentene alltid kan komme å «sippe» til. Må jeg virkelig bli ett rasshøl for å få meg en kjæreste?

- Mann (18)

SVAR: Du trenger ikke bli en «bad boy», du ser jo også at det er disse guttene de har problemer med. Du kan ikke være annet enn deg selv, prøver du å være noe annet kommer det ikke til å gå i lengden uansett. Jeg synes du virker som en kjempesnill og god gutt og det vil jentene legge merke til, du er jo ung så du har jo god tid! Du har mange egenskaper som er viktig når det kommer til forhold og jeg håper du fortsetter å være deg selv. For når du først finner deg en kjæreste så vil både du og henne ha det mye bedre enn med disse guttene som behandler jenter dårlig.

- Ann Mari

Underlig underliv?

SPØRSMÅL: Jeg er veldig flau over utseendet på underlivet mitt. Skambenet er veldig fremtredende, det stikker frem som en bul. Jeg er relativt slank, så regner med det har en sammenheng med dette. Er dette noe gutter reagerer på? Føler ikke det er så mange jenter som har det. Er så usikker på grunn av dette, og gruer meg til å ha sex hver gang jeg treffer en ny gutt jeg liker.

- Kvinne (21)

SVAR: Ingen jenter ser like ut nedentil og det er mange som er usikre på seg selv på grunn av dette, men det er desverre bortkastet tid å bruke tanker på dette. Og jeg tror ikke gutter reagerer spesielt på dette, jeg er sikker på at gutten er glad han har møtt deg og at han liker deg og kroppen din slik som den er. Vi jenter må slutte å ha så mange nedsettende tanker om vår egen kropp, for gutter elsker at jenter har en god selvfølelse og føler seg komfortabel i egen kropp. Og når du blir det vil du få det mye bedre med deg selv både fysisk og psykisk, så start med å legge vekk negative tanker og heller fokuser på det positive, det er faktisk så enkelt noen ganger.

- Ann Mari

Analsex

SPØRSMÅL: Hei. Jeg er en jente på 18 år, og jeg lurer på er det farlig å bli tatt i rumpa?

- Kvinne (18)

SVAR: Det er ikke farlig om det blir gjort på riktig måte. Det er veldig viktig å være forsiktig og ta det rolig i starten, glidemiddel er også et must siden du ikke blir våt der naturlig. Om dere tar det rolig vil det ikke gjøre så vondt, og gjør det vondt så stopp en stund og prøv igjen når du er klar.

- Ann Mari

LURER DU PÅ NOE OM SEX? BRUK SKJEMAET NEDENFOR, OG SEND INN SPØRSMÅL. DU FORBLIR HELT ANONYM!

HTML EMBED

Ann Mari svarer ukentlig på spørsmål som blir sendt inn. Du trenger ikke å oppgi ditt virkelige navn, men skriv gjerne noe beskrivende i navnefeltet.

LES OGSÅ: