Ann Mari Olsen (23) er Side3s frittalende sexekspert. Hver uke svarer hun på spørsmål fra leserne.

Lurer du på noe om sex? Bruk skjemaet i bunn av artikkelen, og send inn spørsmål. Du forblir helt anonym!

Problemer med orgasme

SPØRSMÅL: Lurer på en ting. Jeg og min kone har det ganske bra i senga, men jeg har aldri klart å gi henne en orgasme under samleiet. Eneste måten vi har klart det på er under forspill, med fingre og tunge. Forslag?

Mann (33)

SVAR: Det er så utrolig mange kvinner som sliter med dette og det er veldig bra at dere bruker tid på forspill for det er veldig viktig om hun sliter med å få orgasme. Jeg tror en feil mange par gjør er at dere slutter å tenke på de erogene sonene når dere er ferdig med forspillet og skal ha sex, om dere fortsetter å stimulere klistoris under samleiet vil nok det hjelpe. Ett annet tips som funker bra er om du er i misjonærstillingen og legger en pute under rumpa hennes, da kommer du i en posisjon som stimulerer g-punktet hennes og hun vil få lettere orgasme da. Lykke til!

- Ann Mari

Lysten på trekant

SPØRSMÅL: Heisann. Jeg og kjæresten min har veldig lyst å prøve oss på en trekant, med en ekstra jente. Men vi vet ikke helt hvor vi skal begynne å lete etter den perfekte. Har sett noen kontaktannonser og lignende på nett, men lurer på hvor seriøst alt dette er. Vil jo sikre oss at det blir en bra opplevelse og at det er en oppegående jente. Vet du om oppriktige, seriøse steder eller nettsider man kan oppsøke slikt?

Kvinne (25)

SVAR: Jeg har veldig lite erfaring med nettsider for å være ærlig, men det er jo en veldig bra mulighet for dere. Da kan dere jo skrive hva dere er ute etter og samtidig søke etter potensielle jenter. Jeg tror det faktisk er et bedre alternativ enn å dra på byen og spørre fulle jenter, dere blir tatt mer seriøse på den måten og slipper å fornærme noen. Det finnes nok mange kontaktsider man kan sjekke, eneste siden jeg har hørt om er match.com som er en datingside, dere kan jo prøve der? Også håper jeg at begge er enige om dette, om en ikke føler seg vel med at en tredjepart skal komme inn i forholdet så vil det bli problemer i ettertid.

- Ann Mari

Glattbarbert?

SPØRSMÅL: Hei, jeg lurer på hva slags hårfrisyrer dere jenter liker der nede, eller skal det ikke være noe?

Mann (29)

SVAR: «Moten» nå, om man kan kalle det for det er nok minst mulig hår. Jeg liker ihvertfall det for jeg føler det er mest hygenisk og synes det er mest komfertabelt på den måten, men dette er jo en smaksak. Det er jo ikke alle som orker å barbere seg flere ganger i uken for å ha det glatt. På gutter kan det gjerne være litt hår, men spar oss for en hel bush liksom, det er nok de fleste enige om!

- Ann Mari

Sjekketips

SPØRSMÅL: Hva er oppskriften på å få en jente til sengs? Hva er det du lar deg sjarmere mest av? Har du noen gode sjekketips som du vet du lar deg sjarmere av? Håper på et opplysende svar!

Mann (18)

SVAR: Det er nok ikke èn oppskrift på å få ei jente til sengs, hadde det vært så lett hadde jeg ikke hatt denne jobben! Men jeg kan jo snakke for meg selv og si hva jeg liker. Jeg sjarmeres av gutter som faktisk tør å være seg selv, for jeg merker lett om en gutt prøver å være alright og kul og om han faktisk er det. En bra personlighet er det aller, aller viktigste. Jeg tuller ikke når jeg sier dette og det er en grunn til at "alle" jenter sier det samme. For det funker faktisk dårlig om du bare en pen og kjekk, det blir bare overfladisk. Du må være spennende også, du må få meg til å ville finne ut mer om deg. Og da må man faktisk bare være deg selv! Enkelt og greit, og det er vel bra?

- Ann Mari

SPØRSMÅL: Nylig ute av et forhold på over to år. Sliter med motivasjon og teknikk ved skjekking. Hva er viktigste for å kapre den seksuelle oppmerksomheten til en kvinne?

Mann (19)

SVAR: Siden ingen jenter liker det samme og ikke tenner på det samme så er det desverre ikke noe fasitsvar på akkurat det. Men det som går igjen er at du må fange oppmerksomheten hennes, og det på en positiv måte. Vær sjarmerende og hyggelig, vis at du er interessert. Hold også igjen litt, merker vi at en gutt er helt desperat etter å få seg noe så er det rimelig turn off. Det er ikke alltid like lett å flørte og faktisk tørre å gå å sjekke opp ei dame, jeg synes det er mye respekt i at en gutt tør det. For det er jo som regel dere som må ta det steget, det værste er jo om du får et nei, og det er jo ikke så ille det.

- Ann Mari

Er den stor nok?

SPØRSMÅL: Hei Ann Mari. Jeg er en 25 år gammel mann som fortsatt er jomfru. Jeg er relativt stor, men trener en del vekter så folk ser at jeg er sterk-feit liksom. Jeg har ganske grei selvtillit, men ikke nok til å gå opp til en dame på byen og prøve å få henne i seng. Penisstørrelsen min er også et litt vanskelig tema, for jeg har en 13 cm lang penis og ca. fire cm bred, noe som også er grunnen til at jeg ikke har nok selvtillit til å gå opp til en jente, fordi jeg tror de blir skuffet eller vil «baksnakke» meg i ettertid. Jeg venter egentlig nå bare på å finne den rette, men jeg lurer litt på hvordan jenter tenker når de møter en 25 år gammel jomfru og hvilke tanker jenter gjør seg om penisstørrelsen hvis alt det andre rundt sexen er bra (forspill, oralsex, lignende)?

Mann (25)

SVAR: Hei! Jeg synes det er veldig kult at du fortsatt er jomfru, det betyr at du faktisk har vært ærlig med deg selv og venter til du er klar. Jeg synes det står mye mer respekt av det enn gutter som drikker seg dritings for å skaffe seg erfaring. Men jeg kan love deg at mange av disse gutta ikke har særlig peiling eller bra erfaring, eller selvtillit for den saks skyld. Og størrelsen din er jo faktisk gjennomsnittelig så der har du ingenting å bekymre deg over, det er faktisk dere gutter som vil ha størst mulig penis. Vi jenter vil bli tilfredsstilt vi, og om du fortsatt er usikker på dette så hjelper det å "veie opp" på andre måter også. Om du går inn for at jenta skal ha det bra og nyte det vil hun elske deg, for det er det vi vil ha. Du sier jo også at du venter på den rette og den jenta finner man som regel ikke full på byen. Bli kjent med henne på forhånd, det vil hjelpe mye og om hun liker deg for den du er så har det ikke noe å si om du ikke har hatt sex før. Det kommer seg fort. Masse lykke til!

- Ann Mari

Slikking «der bak»

SPØRSMÅL: Kjæresten min insisterer på å slikke meg «der bak». Det får meg til å føle meg utilpass, selv om det egentlig er ganske behagelig. Hva bør jeg gjøre for å få slutt på denne praksisen uten å være utidig?

Mann (23)

SVAR: Mange av dere gutter er veldig imot dette, men jeg synes faktisk dere også burde gi det en sjans bare for å se om dere liker det. For dere har faktisk g-punktet deres der og du sier jo selv at du synes det er litt behagelig. Forklar kjæresten din at du synes det er litt ubehagelig å måtte bli presset, men at du er åpen for at hun kan gjøre det noen ganger om du ønsker det.

- Ann Mari

Mikrotiss

SPØRSMÅL: Hva slags stilling er best, når man har samleie med en gutt som har en «mikrotiss»?

Kvinne (23)

SVAR: Om gutten er liten er doggystyle det beste, for da kommer han dypere inn i deg.

- Ann Mari

Nysgjerrig på analsex

SPØRSMÅL: Hva kan jeg gjøre for å få dama med på analsex? Hun er også nysgjerrig på det.

Mann (39)

SVAR: Siden du skriver at hun er nysgjerrig på det så har hun nok også lyst til å prøve. Mange jenter er redde for dette og det er faktisk med god grunn, for dere gutter kan ha en tendens til å bli litt vel ivrige og da går det galt. Her må du faktisk ta det veldig rolig og la henne bestemme når hun er klar. Å få henne til å slappe av er helt nødvendig og dere må begynne i det små og ta det deretter, for at hun ikke skal få så vondt er det også veldig lurt å ha glidemiddel tilgjengelig. Lykke til!

- Ann Mari

Mister total interesse

SPØRSMÅL: Har problemet at jeg mister totalt interesse for kvinner når de viser gjensidig interesse. Jeg liker bare jakten. Er dette normalt?

Mann (22)

SVAR: Du er nok ikke alene der, det ligger jo i vår natur at vi er på "jakt". Og jeg skjønner hva du mener, det er jo spennende, men for å ta steget videre så må jo dama også vise interesse for at det skal bli noe mer. Du er jo fortsatt ung så jeg synes det ikke er noe galt å jakte litt, bare husk å behandle damene bra!

- Ann Mari

LURER DU PÅ NOE OM SEX? BRUK SKJEMAET NEDENFOR, OG SEND INN SPØRSMÅL. DU FORBLIR HELT ANONYM!

HTML EMBED

Ann Mari svarer ukentlig på spørsmål som blir sendt inn. Du trenger ikke å oppgi ditt virkelige navn, men skriv gjerne noe beskrivende i navnefeltet.

Bli bedre kjent med Ann Mari. Klikk på bildene nedenfor: