Som sexspaltist for Side3 og tidligere magasinet FHM, så har det naturligvis blitt sendt inn en del spørsmål opp gjennom tidene.

De spørsmålene jeg får tilsendt og svarer på i denne spalten, tar jeg så langt jeg kan seriøst, og jeg prøver så godt jeg kan å gi tips og min mening, hva enn det er folk lurer på.

Selv om jeg ikke er noen ekspert, så er jeg ikke redd for å si hvordan ting er.

Men det skal sies at mye som kommer inn er spesielt.

Veldig spesielt.

Noe (mye, red.anm.) blir nok sensurert av redaksjonen før det når meg, så det jeg svarer på her på Side3, er ikke det verste.

Men det er ikke mye sensur på det som dukker opp til min private mail og Facebook-profil.

Her er et lite utvalg av spørsmålene som er godt stykke inn i den «spesielle» leiren.

Jeg har hatt julefeire så spalten min her har hatt en liten pause, men det har ikke stoppet folk til å sende inn noen spørsmål tross julestria. Litt for mye akevitt for noen kanskje?

Æsj ...

«Jeg har en fantasi om å putte sæden min i tingene til ei dame jeg jobber med, som drikkeflasken hennes og hårprodukter for eksempel, hvordan skal jeg få gjort det uten at hun merker det?».

Damer, pass på tingene deres!

Trusetrang

Det er mange som lurer på om de kan få kjøpe trusene mine og en ville gjerne det og også fra resten av de kvinnelige slektningene mine som han en gang hadde sett bilde av på bloggen min. Tror ikke mamma og bestemor hadde satt pris på det.

«Vær min prinsesse»

Jeg har også fått forespørselen om å være en manns «prinsesse». Ikke som luksusprostituert, men rett og slett bare motta gaver og penger uten at han får noe som helst tilbake bortsett fra den nytelsen av at jeg brukte hans penger.

Ifølge han var det mange pene damer som «jobbet» som det i utlandet, men det hadde han ikke råd til, så han søkte en norsk jente nå. Om han har funnet seg noen, vet jeg ikke.

- Nei, det kan du ikke!

«Kan jeg onanere på en Manchester United-trøye å sende den til deg så du kan bruke den?».

Selv om jeg elsker laget mitt og samler på drakter, så NEI - det kan du faktisk ikke.

Veldig, veldig spesielt

«Kona mi skal føde snart og jeg vil gjerne filme det hele og senere bruke det som en del av en pornofilm, selvfølgelig ikke med barnet med, men er det spesielt?»

Ja, det er det ...

Drøyt og ekkelt

Men den verste kommentaren jeg har fått er fra en Liverpool-supporter som fantaserte om å se meg i en slik drakt.

Kommentar: Drøyt og ekkelt! Heldigvis kan jeg forsikre at det aldri vil skje.

Dette var et lite utvalg av spørsmål, neste uke skal jeg svare dere på litt mer normale ting som jeg antar vil relatere til langt flere enn de spørsmålene over her gjør.

Selv om det kommer inn en del merkelige ting så er 99 prosent bare hyggelige og positive kommentarer, jeg får ikke svart alle, men dere skal vite at jeg setter pris på at dere liker spalten min!

LURER DU PÅ NOE OM SEX? BRUK SKJEMAET NEDENFOR, OG SEND INN SPØRSMÅL. DU FORBLIR HELT ANONYM!

HTML EMBED

Ann Mari svarer ukentlig på spørsmål som blir sendt inn. Du trenger ikke å oppgi ditt virkelige navn, men skriv gjerne noe beskrivende i navnefeltet.