SEND INN SPØRSMÅL: Lurer du på noe om sex? Bruk skjemaet i bunn av artikkelen, og send inn spørsmål. Du forblir helt anonym!

Hvordan kan jeg fortelle henne hva jeg føler?

Spørsmål: Hei. Det er en jente jeg har vært forelsket i lenge, men jeg vet ikke hvordan jeg skal fortelle henne dette. Vi har snart gått i samme klasse i ett år. Jeg føler at hun sender meg ulike signaler, og derfor vet jeg ikke hva jeg skal gjøre. Noen ganger føler jeg at hun bare vil ha meg som venn, men andre ganger er føler jeg at hun vil at vi skal være mer enn venner. Hva skal jeg gjøre? Er veldig forvirret.

- Mann (19)

Svar: Du liker henne og da synes jeg du rett og slett skal manne deg opp å ta initiativ til å bli bedre kjent med henne. Du har jo en perfekt sjanse siden dere går i samme klasse og da har du mange muligheter. Spør henne om hjelp eller hennes mening om en oppgave dere har for eksempel. Er det gruppearbeid og prosjekter så sørg for å være med henne på det, start samtaler og gi komplimenter. Da legger hun mer merke til deg og blir bedre kjent med deg samtidig. Man vinner ikke noe på å ikke tørre ting så be henne med på kino feks når du har kommet litt innpå henne. Lykke til!

- Ann Mari

Det er så kleint å snakke dirty

Spørsmål: Hei, Jeg tør ikke å si til kjæresten min at han skal slikke meg,det høres bare så "grovt ut". Er det noe kinky måte jeg kan si det på uten å ha klein stemning?

- Kvinne (21)

Svar: Jeg lover deg, det blir ikke klein stemning om du ber kjæresten din slikke deg. Det hører til når man har sex og det er garantert noe kjæresten din fantaserer om å få gjøre. Dere må få en mer åpen tone mellom dere der dere tør å snakke om ting og hva dere ønsker. Du kan for eksempel starte å suge han og etterpå si at du ønsker det samme tilbake, gi og ta! Lykke til.

- Ann Mari

Hvordan kan jeg tilfredsstille meg selv?

Spørsmål: Hei jeg er en jente på 18 år som er veldig usikker på meg selv når det kommer til det å tilfredsstille meg selv. Jeg tror aldri at jeg har klart å oppnå en ordentlig orgasme, for da tror jeg at jeg hadde visst om det. Jeg vet at jeg blir veldig lett våt, nesten litt for lett egentlig, for jeg kan bli det bare av at noen koser med meg.. noe som også er noe som plager meg fordi jeg blir flau over det. Men likevel når jeg skal prøve selv, så får jeg ikke helt til det å slappe ordentlig av og nyte det. Jeg synes ikke det er tabu, men det er fortsatt litt uvant for meg å gjøre og jeg vet ikke helt hva jeg skal gjøre eller hvordan. Har du noen tips til hvordan jeg kan løse dette?

- Kvinne (18)

Svar: Har du opplevd en orgasme så vet du det, så mest sannsynlig har du ikke det ennå. Det å onanere er ikke noe flaut, alle har gjort det og alle gjør det, det er både sunt og godt så det er bare fordeler med det i grunn. Men det er litt tabu for oss jenter, vi skal liksom ikke snakke like høyt om det som gutter gjør. Og derfor synes kanskje mange jenter det er litt flaut å måtte innrømme at de onanerer og føler litt skam over det. Det er helt feil! Du får mye bedre sex om du kjenner kroppen din og da må du lære deg hvordan du liker det selv, så legg fra deg de sperrene du har og bruk tid til å bli kjent med deg selv og kroppen din. Se på deg selv i speilet og kjenn etter hvor du synes det er godt å bli tatt på, at du blir fort våt er bare en positiv ting synes jeg. Gi det en ordentlig innsats og du vil etterhvert kjenne hvor deilig det er, og du får bare igjen for det så det skader virkelig ikke å gjøre dette mange ganger.

- Ann Mari

Vurderer å være utro med gammel flamme

Spørsmål: Hei. Jeg lurer på hvorfor jeg blir så lett betatt av andre menn. Elsker en flørt, men er gift med verdens snilleste mann. Vi har vært gift i 14 år, og sex livet er ikke på topp lengre. Vi har vært nokså ville av oss. Har hadd tre kant flere ganger, med en ekstra mann. Jeg har bestandig vært "umettet" av sex. Føler ikke jeg er nokkmed min mann. Men jeg klarer aldri å glemme en annen person. Var vilt forelsket i han for mange år siden. Treffte han på fest nå og det sa pang på ny. Har aldri vært utro, men synes det er vanskelig å la være nå. Han var skjønn før og er ikke mindre skjønn nå. Og utrolig flørtende. Han har tatt kontakt på facebook og vi har en lett tone. Hva skal jeg gjøre?

- Kvinne (33)

Svar: Du søker bekreftelse og komplimenter og synes det er spennende å flørte med andre, og det er ikke nødvendigvis noe galt å være slik. Alle har det behovet, noen sterkere enn andre. Det som er skummelt er at du flørter med tanken å være utro, det er lett å gå over grensen og utroskap fører sjelden noe bra med seg. Du har møtt igjen en gammel flamme og da er det veldig lett å gjøre feil, du blir oppslukt i han og minnes alt som var så bra med den fyren, jeg kan ikke fortelle deg hva du skal gjøre og forvente at du gjør det. Men prøv å føl hvordan du hadde hatt det om det var din mann som oppførte seg slik ovenfor andre kvinner. Selv om han ikke har gjort noe galt ennå så tror jeg ikke du hadde godkjent det og synes at han kan fortsette slik. Jeg vil heller at du jobber med å få igjen gnisten du en gang hadde med mannen din, dere har hatt mye og bra sex så det er ingen grunn til at dere ikke skal ha det fortsatt. Selvfølgelig er det ikke like spennende, men slik er det med alle og vil bli nøyaktig det samme med en annen partner også etter hvert. Man høster ikke mye respekt om man konstant er ute på sjekkern når man har en dame/mann som sitter hjemme. Jeg sier ikke at du skal kutte all kontakt og slutte å være utadvent og flørtende, men vis respekt til mannen din. Hadde jeg vært deg så hadde jeg send denne mannen du har fått kontakt igjen en melding der du skriver at du synes han er en flott mann, men at du er i et forhold til en annen flott mann og at du ikke vil ødelegge noe der. Det burde han forstå. Du burde også snakke mer med mannen din og gjøre ditt beste for at dere skal ha et bra samliv, mannen din burde gi deg trygghet og komplimenter selv om dere har vært gift lenge. Lykke til!

- Ann Mari

Penisen hans er bøyd

Spørsmål: Hei. Har funnet drømmemannen og selv om vi er i fasen hvor vi lærer hverandre å kjenne, er det helt fantastisk. Sexen er meget god, og jeg føler ofte vi leser hverandre veldig bra. Det eneste er når sexen tar seg opp og blir litt voldsom, så har penisen hans tendens til å falle ut. Gjerne flere ganger, noe som kan bli frustrerende for oss begge... Penisen hans er litt bøyd mot høyre, så lurer på om det er noen stillinger som minsker "faren" for at han faller ut? Kjipt når det skjer rett før en orgasme, slik at vi må starte på nytt. Kan det også ha noe å si at jeg blir veldig våt?

- Kvinne (23)

Svar: Slikt skjer fort når det er høyt tempo og det har ikke så mye å si om penisen han er bøyd, det vil skje uansett enkelte ganger. Eneste måten å unngå det er å passe litt ekstra på, noe som selvfølgelig er vanskelig i kampens hete. Det er litt kjipt når man nærmer seg klimaks så når dere begge nærmer dere det så få han til å ha hånden lett på penisen så han lettere kan styre den inn om den er på vei til å glippe ut. At du blir veldig våt gjør alt mye glattere så det kan skje lettere da, men heller vått og glatt enn tørt og vondt?

- Ann Mari

Hvordan kan man sjekke damer?

Spørsmål: Hei Ann Mari! Jeg har nettopp kommet ut av et fire år langt forhold og sliter litt med å komme meg «på banen» igjen. Hadde dame før dette forholdet også, så er ganske så rusten. Føler liksom at sjekkegame er helt forandret siden sist jeg var ute på jakt, og aner nesten ikke hvordan jeg skal begynne en samtale en gang! Når jeg hadde dame, skjedde det ofte at jeg ble sjekket opp på byen når jeg var ute på byen med kompisene, men nå vet jeg nesten ikke hva jeg skal gjøre eller gå frem. Kompisene har jo alle lest «The Game», og kommer med sine råd, men føler ikke at dette er helt meg. Har du noen tips?

- Mann (26)

Svar: Vet du hva, “sjekkegamet” har ikke forandret seg mye, det handler om det samme gamle som det alltid har gjort. Man kan lese så mange bøker man vil og plukke opp triks her og der, men jeg mener fortsatt at det å være seg selv, ha en naturlig forhold til sjekking så kommer man langt. Om ei jente merker at gutten som kommer bort åpenbart har pugga noen linjer eller triks som liksom skal funke så bra så blir det fort kleint. Det blir tilgjort rett og slett. Du ble sjekka opp når du hadde dame og det er fordi da var du deg selv! Da tenkte du ikke over hvordan du måtte oppføre deg eller si til andre, du hadde det bare gøy ute og det er de reglene som gjelder nå også. Slutt å tenk at du må ut å sjekke damer og at det er spesielle ting du må følge for å få napp, bare vær hyggelig og vis interesse. Selvtillit er noe vi liker veldig godt så om du føler deg usikker så prøv å skjul det, ha det gøy og flørt, det er jo bare moro! Og husk at du har jo hatt to forhold tidligere så dette kan du. Lykke til!

- Ann Mari

Jeg må alltid ta initiativet til sex

Spørsmål: Har vært gift i mange år,men aldri har min kone tatt initiativet til sex. Men,hun e oftest villig med når hun forstår at eg vil ha sex...Er det slik at jenter flest har en slags innbygd sperremekanisme når det gjeld behovet for sex. Hun hevder selv at hun "får ikkje til " å take initiativet,men er villig med når eg prøver meg på henne. Er det slik at jenter ofte like lik stort behov for sex,men er oppdratt til at gutten skal ta initiativet?

- Mann (36)

Svar: Det er som regel alltid mannen som tar inititaiv først og det kan fort bli en vane at de bare venter til du gjør det, siden de vet at du vil komme til å gjøre det uansett. Om hun er villig når du prøver deg så er det jo ikke verdens største problem, men si til henne at du skulle ønske at hun gjorde det litt oftere fordi det tenner deg veldig. Alle får til så det er ikke god nok unnskyldning, hun kan jo tenke seg hvordan det hadde blitt om du hadde stoppet helt. Da hadde det aldri blitt noe.

- Ann Mari

Jeg vil gjerne være røffere i sengen

Spørsmål: Hei. jeg har vært i et forhold med dama mi i fem år, og vi har ganske bra sex. Vi er ganske "snille" med hverandre, men av og til når vi er litt fulle kan det bli litt mer hardhendt. Type at jeg presser pikken litt lenger ned i halsen hennes, kommanderer henne til å slikke pungen mine og slike ting. Vi snakker ikke så mye om det dagen derpå, men jeg har merket meg at hun blir skikkelig klissvåt når jeg "misbruker" henne, om jeg kan bruke det ordet. Så er spørsmålet: Høres dette ut som om jeg kan forsøke med på litt dominans i hverdagssexen også? Jeg kan selvsagt spørre henne, men vil gjerne vite hva du tenker først. Takk for svar!

- Mann (29)

Svar: Svaret er JA! Man tør som regel litt mer om det er litt alkohol inn i bildet, grenser blir tøyd og man slipper seg mer løs og slapper mer av, men når det er sagt så kan man ikke bare gjøre slikt når man har drukket alkohol. De aller fleste jenter tenner på å bli ordentlig dominert så du trenger ikke spørre en gang. Det er ikke alt man trenger å spørre om å snakke om når det kommer til sex, du merker fort om dere ikke er på samme bølgelengde om du prøver noe nytt. Om du er redd for at det blir for drøyt å komandere henne til å deep-throate deg med en gang så start med å være litt mer hardhendt og bygg det opp. Jeg er veldig, veldig sikker på at hun ikke har noe i mot det. Man kan ikke være snill pike hele tiden.

- Ann Mari

Hvordan avslører jeg min drøye fantasi?

Spørsmål: Først vil jeg takke for en kjempebra spalte du har her Mari og alle de flotte bildene dine. Jeg har en ganske drøy fantasi (fetisj) som jeg gjerne vil oppleve med min partner men er redd for at hun vil se på meg som en perversj person hvis jeg nevner dette. Har du noen gode råd om hvordan jeg kan gå frem?

- Ann Mari

Svar: Tusen takk for det. Nå vet jeg ikke hva denne fetisjen er så det blir jo litt diffust svar du får fra meg. Alle har forskjellige grenser og noe jeg synes er drøyt kan feks du og dama di tenne på, så alt er individuelt når det kommer til fetisjer og hva dem vil gjøre med dem. Du kjenner dama di så prøv å forestill deg hvordan hun hadde reagert når du forteller henne det, er det en sjanse for at hun kan synes det er tennende? Om hun er litt drøy selv så er sjansen større for et ja, men dette vet du best. Prøv å gå frem litt rolig, med litt mer beskjedne fetisjer først som “alle” har og du vet hun vil være med på og fullfør dem. Si hvor deilig og tennende det er å oppleve slike ting med henne og få henne til å fortelle hennes fantasier. Da har dere åpnet dere mye for hverandre og veien å gå til din egentlige fantasi og fetisj er blitt kortere.

- Mann (30)

Hvordan får jeg henne til å suge meg?

Spørsmål: Hei Ann Mari! Jeg har vært sammen med dama i flere år og vi har det veldig bra sammen, men de siste årene har det blitt dårligere og dårligere med oralsex. Kjæresten sliter mye med kvalme, migrene, osv, og sier derfor selv at hun ikke er i form til å utføre oralsex. Vi har mye «vanlig» sex, men jeg savner dette med å «bare» få en sugejobb en gang i blant også. Vi har pratet om dette flere ganger, og hun sier at hun liker å utføre det, men pga av problemene er det ikke fristende å gi oralsex, noe jeg forstår veldig godt. Dessverre er nå slik at man har visse behov, og jeg kan jo ikke presse henne til å suge meg heller, men jeg føler noen ganger at hun «glemmer» meg i hennes problemer. Har prøvd å forklare problemet for henne, men virker ikke helt som hun forstår meg? Er lei av å ta opp problemet og føler at jeg maser, men dette er noe som plager meg veldig. Hva tenker du? Noen tips? Hvilken måte tenker du er best om jeg skal ta opp dette enda en gang?

- Mann (28)

Svar: Jeg forstår deg veldig godt, alle har behov og de må tilfredstilles. Jeg er litt usikker på hvor ofte hun er dårlig, migrene kan man vel ikke gjøre så mye med, men det er ikke normalt å være kvalm og dårlig hele tiden. Er hun det burde hun dra til lege å sjekke seg for vitaminmangler og lignende. Når hun har en fin dag så vær en ordentlig gentleman i senga og tilfredstill henne på alle mulige måter, man må ikke ha oralsex hele tiden før et samleie, men å kutte det helt ut er jo ikke bra og det må hun jo forstå. Når dere har sex så spør om hun kan suge deg kort og om hun ikke er helt bra så kan hun gi seg, alt er bedre enn ingenting og gi henne skryt når hun først gjør det. Vis henne hvor deilig du synes det er og hvor sexy hun er, hvor god hun er til å suge deg osv. Selvtillit kan spille en stor rolle her og føler hun seg bra så er det større sjanse for at hun er med på mer i senga. Lykke til!

- Ann Mari

Jeg er omskjært. Er det derfor jeg kommer så raskt?

Spørsmål: Hei. Jeg er omskjært, og lurer fremdeles på om det er derfor jeg kommer for fort. Øker omskjæring følelsene i penis eller minsker det?

- Mann (20)

Svar: Nå er jo jeg ei dame så jeg kan ikke gi deg 100% riktig svar her som du sikkert skjønner, men som du sikkert vet så er utholdenheten veldig individuell. Så selv om du ikke hadde vært omskjært så kunne du fortsatt ha kommet tidlig. Når det er sagt så kan det komme av omskjæringen, men det kommer også ann på hvor lenge siden du gjorde det og hvor mye sex du har hatt. Om det er nylig så er huden mer sårbar og sensitiv og alt føles sterkere noe som fører til at du lettere får orgasme. Etter hvert så blir huden litt herda og du blir vant med å være omskjært og da vil følelsen kunne bli litt dempet og da kan det hende du holder lenger. Uansett så kan du trene deg opp til bedre utholdenhet og det er start-stopp-teknikken jeg har skrevet om før. Onaner til du nesten kommer og stopp helt opp, dette gjentar du mange ganger og gjør hver gang du onanerer eller har sex. Etter hvert så vil du klare å holde deg lenger siden du har trent deg opp til å klare å holde igjen orgasmen. Lykke til.

- Ann Mari

LURER DU PÅ NOE OM SEX? BRUK SKJEMAET NEDENFOR, OG SEND INN SPØRSMÅL. DU FORBLIR HELT ANONYM!

HTML EMBED

Ann Mari svarer ukentlig på spørsmål som blir sendt inn. Du trenger ikke å oppgi ditt virkelige navn, men skriv gjerne noe beskrivende i navnefeltet.