Ann Mari Olsen(23) er Side3s frittalende sexspaltist. Hver uke svarer hun på spørsmål fra leserne.

SEND INN SPØRSMÅL: Lurer du på noe om sex? Bruk skjemaet i bunn av artikkelen, og send inn spørsmål. Du forblir helt anonym!

Greit å kline etter oralsex?

Spørsmål: Hei. Jeg lurer på noe angående oralsex. Kjæresten min og jeg kysser mye under sexen. Men hvordan reagerer jenter med tanke på at man har brukt tunga på kjønnsorganet og så skal vi tungekysse? Hygienisk akseptabelt?

- Mann (22)

Svar: Noen liker det ikke, andre har ikke noe i mot det - som med alt annet. Men personlig synes jeg det ikke er så ille, det er jo helt normalt, men siden det er første gang og du ikke er sikker på hva hun synes om det så kan det være greit at du ikke har «henne» i hele ansiktet ditt, om du skjønner. Så tørk av deg rundt munnen så blir det ikke så klissete for begges del.

- Ann Mari

Hun vil ikke suge

Spørsmål: Hei. Dama og jeg har vært sammen lenge og jeg elsker henne. Men hun liker ikke å suge. Hun ikke liker smaken, og nekter derfor ofte å gjøre det. Og om hun gjør det så slutter hun raskt. Nå føler jeg mer og mer at jeg ikke får tilfredsstilt mitt seksuelle behov. Jeg har prøvd å ta dette opp med henne, men det virker som om hun ikke forstår (hun er ikke noen stor fan av oralsex selv). Jeg føler jeg ikke blir satt pris på seksuelt, men samtidig så er det vanskelig å snakke om det mer uten å føle som jeg maser, da jeg heller ikke vil presse henne til å gjøre noe hun ikke vil. Samtidig så begynner jeg å føle meg bitter å trekkes mot andre jenter som kanskje er villige, noe som er veldig ulikt meg og jeg er redd for at jeg skal miste selvkontrollen å være utro. Hvordan skal jeg gå fram for å forklare dama dette uten å torpedere verken selvtilliten hennes eller forholdet mitt?

- Mann (22)

Svar: Først og fremst så er utroskap dumt og en dårlig løsning, det virker som du skjønner det selv, så legg vekk tanken. Når det kommer til oralsex så er det noe enkelte elsker å gi mens andre ikke gjør det. Og det er greit å ikke like alt, men snakk med henne og finn ut hvorfor hun ikke liker det, det kan jo hende at det ligger noe mer bak. Et godt samliv er avhengig av at begge parter forstår hverandres behov og finner en løsning som fungerer for begge to. Og nå får ikke du dekket dine behov fullt ut, jeg forstår deg godt, men man kan på den andre siden ikke tvinge henne til å gjøre noe hun ikke vil heller. Det går an å lære seg å like ting man ikke har syntes så mye om tidligere, bare man legger vekk sine «fordommer» om det. Er du nydusjet så er det ikke noe som er ekkelt over det, og det finnes glidemiddel med smak som hun kan prøve, det tar jo vekk det meste av din smak så det kan jo være noe.

- Ann Mari

Nakenbilder av eksen

Spørsmål: Hei Ann Mari. Jeg fant helt tilfeldig nakenbilder av eksen til kjæresten min på en CD. Der var det masse upassende bilder av henne sammen med mye annet så klart ... Vet ikke hvordan jeg skal reagere på dette, synes ikke det er noe gøy og føler meg rett og slett ikke noe særlig sexy etter det, for han har aldri brukt noe energi på å ta slike av meg. Og så har han tatt vare på de!? hHordan skal jeg reagere? Hva tror du er grunnen til at han har tatt vare på de så lenge? Jeg har forresten slettet alt upassende fra tidligere fordi jeg tror ikke han hadde vært så glad for at jeg hadde tatt vare på slike bilder. Hilsen ei som er sint, lei seg og utrolig frustrert.

- Kvinne (23)

Svar: Det er forståelig at du reagerer på dette, det er bilder du ikke trenger å se og som er vanskelig å glemme med det første. Selv om det er helt normalt å ha en fortid, alle har jo det, så er det ikke alt man vil vite eller se. Det beste er å fortelle han at du fant cd-en og at du ble lei deg over å se innholdet, at det sårer deg at han fortsatt har den liggende. Det kan godt hende at han ikke er klar over at denne cd'en har bilder av ekskjæresten hans, at dette er noe gammelt som ligger sammen med andre ting. Om den lå fremme et sted som kan bety at han har sett på den i det siste så blir jo saken annerledes, men ikke reager med sinne over at han fortsatt har den, la han heller fortelle sin side og reager deretter. Om han ikke ante at det inneholdt det den gjorde så er det jo en betryggende tanke, selv om det selvfølgelig er litt kjipt for deg uansett. At bildene er tatt kan være initiativ fra hennes side så ikke tenk for mye på at han ikke har tatt lignende av deg, om han liker slike bilder så kan du tilby han at han tar noen sexy og smakfulle bilder av deg som han kan ha. For disse bildene burde kastes, siden det tilhører fortiden til.

- Ann Mari

Stillinger med strap-on?

Spørsmål: Hei, Ann Mari! Kreds for en seriøs spalte med gode og fordomsfrie svar! Jeg og kona mi har et fantastisk sexliv hvor det utforskes og syndes over en lav sko. Vi er svært åpne om hva vi fantaserer om og ønsker å prøve ut, hvilket har gitt oss noen magiske opplevelser. I det siste fattet fruen interesse for «redskapet» strap-on, og det var vel første gang jeg rynket på nesen over et forslag fra henne. Men etter litt tankevirksomhet og utforskning av diverse mindre plugs kom jeg fram til at det faktisk var veldig godt grunnet prostatamassasjen. Vi gikk derfor til innkjøp av dette redskapet, og det har både vært morsomt og godt. Mitt spørsmål i så henseende er derfor om du har noen anbefalinger av stillinger og så videre som kan gi meg enda bedre nytelse?

- Mann (26)

Svar: Hyggelig du liker spalten min, det setter jeg pris på. Stillinger ved bruk av strap-on stopper der fantasien slutter. Det blir på en måte på lik linje som et vanlig samleie der det er penisen som penetrerer så alle stillinger fungerer på den måte bra. Så det er egentlig bare å utforske, alle har sine favorittstillinger og det må du finne ut av å prøve ut litt forskjellige. Lykke til!

- Ann Mari

Sex etter håndjager

Spørsmål: Hei. Jeg havnet i en litt kinkig situasjon nylig. Jeg hadde akkurat tatt en håndjager da dama mi ville ha sex. Det klarte jeg jo ikke, og måtte servere en hvit løgn om at jeg var for trøtt. I ettertid har jeg lurt mye på hva som ville skjedd dersom jeg hadde sagt sannheten. «Sorry, jeg kan ikke ha sex med deg, for jeg har akkurat runka». Hva sier du, ærlighet varer lengst?

- Mann (26)

Svar: Det lønner seg jo alltids å si sannheten, men jeg vil ikke si det var stygt av deg å lyve heller. Det var jo ikke akkurat noe ille du skjulte, men hun ville nok heller ikke blitt sur om du hadde vært ærlig om det. For min del ville jeg bare vært ærlig om det, så hadde jeg sluppet å faket at jeg var trett, eventuelt bedt om litt tid til å bli klar igjen.

- Ann Mari

To menn, én kvinne

Spørsmål: Jeg er sammen en dame å ha vært det de siste syv årene. Har en fantasi som jeg ikke helt veit hvordan jeg skal takle. Jeg ønsker meg en trekant med dama og en mann til, for å se henne nyte to menn, men også for at jeg har en stor fantasi om å suge en mann, gjerne sammen med henne. Hvordan kan man si sånt til hun uten at det blir feil? Synes du dette er en rar tanke jeg burde la være eller snakke med henne om?

- Mann (30)

Svar: Dere har vært sammen lenge og mest sannsynlig er dere ikke redde for å snakke ut om egne lyster. Du kjenner partneren din aller best så for meg blir det litt vanskelig å si om det er greit å spørre eller ikke, det kommer an på hvor åpne dere er om egne fantasier og hvor langt dere har gått tidligere under sex og hva dere har snakket om. Mange er veldig åpne om sin nysgjerrighet og da er det ikke noe rart å ta opp snakken rundt en trekant. Om det er på den andre siden at dere ikke har snakket så åpent om sex før så er det nok litt for drøyt å be henne være med på en trekant, da vil hun nok bli litt satt ut. Så mitt beste tips er å være åpne om sex, at du snakker mye med partneren din om det og dere har en gjensidig tillit til hverandre, da er det lettere å tørre å spørre om ting uten at det blir tatt feil opp.

- Ann Mari

Golden shower

Spørsmål: Jeg har en veldig sær fantasi. Jeg har en dame jeg har hatt i to år nå, og vi har et bra sexliv. Men jeg har veldig lyst å tisse på henne. Hvordan kan jeg ta det opp? Tror du det er noe hun kan tenne på også? Ser på internett at det er mange som gjør det men jeg kan ikke fatte hvordan man skal starte en samtale om at jeg har lyst å tisse henne i fjeset ... Hjelp meg, please! Er det noe jeg burde ta opp eller holde for meg selv?

- Mann (19)

Svar: Det finnes mye forskjellige videoer på internett, men selv om det ser ut som jentene digger det på film så må man huske på at en pornofilm ikke er virkelighet. For å være helt ærlig så tror jeg ikke dama di vil bli med på det, for dette er noe de fleste ikke forbinder med sex. Det har noe med renslighet og hva man selv tenner på. Men det er jo ikke noe galt å ha det som en fantasi, så jeg vil råde deg til at du holder det for deg selv.

- Ann Mari

Problemer med orgasmen

Spørsmål: Hei. Jeg har vært sammen med typen min i over to år nå, og har ett fantastisk sexliv, men jeg sliter veldig med å komme under vanlig sex uten å stimulere klitoris. Er det normalt, eller er det noe jeg kan gjøre?

- Kvinne (21)

Svar: Det er helt normalt og som regel på denne måten at jenter får orgasme under sex, nemlig at man stimulerer klitoris. Så ikke slutt med det, for det er nettopp der nøkkelen til din orgasme ligger, så ikke tenk at du MÅ finne en annen måte å nyte sex på. Når det er sagt så finnes det flere orgasmer vi jenter kan oppleve, vaginal orgasme og G-punkt orgasme, de er litt vanskeligere å få til, men om du trener både på egen hånd og sammen med kjæresten din vil du oppleve det også. Bruk en vibrator og bli kjent med kroppen din og prøv deg litt fram og kjenn etter hva som er godt. Du vil finne dine egne punkter som øker lysten din, om du samtidig stimulerer klitoris vil du oppnå orgasme. G-punktet ligger ett par cm på fremsiden av skjeden og om kjæresten din bruker ett par fingre eller du selv bruker ett leketøy så vil du kjenne at det er noe annet enn en klitorisorgasme. Det kreves tid til å bli kjent med hvordan kroppen din fungerer og den er til å utforskes så gjør det.

- Ann Mari

Hår i rumpa

Spørsmål: hei Anne Mari. håper du tar deg tid til å svare på dette. jeg har fått meg kjæreste, og da jeg skulle ha sex med henne i doggystile og liknende har jeg merket at hun har hår i rumpa. Svarte hår. Jeg lurte på om du har noen råd om hvordan jeg kan hinte sånn at hun skjønner at hun må ta det vekk? på forhånd tusen takk.

- Mann (22)

Svar: Vel, du kan jo si til henne at du har lyst til å oppleve henne helt shavet og clean. Si det på en ydmyk måte, at det ville tent deg ekstra mye om hun hadde helt glatt hud alle steder.

- Ann Mari

Lov å fantasere om venninnen?

Spørsmål: Hei, er det lov til å fantasere om venninna til kjæresten? Det er ikke noe som skjer ofte men kanskje noen få ganger i måneden. Jeg føler det er litt slemt noen ganger, men er det? Jeg elsker dama og vil aldri gjøre noe ut av fantasiene selv om jeg skulle fått muligheten! Grønt lys for å fantasere videre eller rødt lys for stopp?

- Mann (24)

Svar: Det er jo dine fantasier og de er vanskelig å stoppe, men det er jo samtidig en forbudt tanke og heller ikke en særlig hyggelig fantasi med tanke på kjæresten din. Selv om det bare er en fantasi så er det lettere for deg å tillate deg å se på henne på en annerledes måte, gi henne blikk og kanskje snakke til henne med en tone som ikke er helt riktig, så det beste er kanskje å legge denne fantasien vekk.

- Ann Mari

Svelge damas sprut

Spørsmål: Hei! Jeg og kjæresten min har snart vært sammen i tre måneder. Sexlivet er kjempebra! Det er bare det at noen ganger når hun kommer, så «spruter» hun litt vel mye væske. Det er for så vidt greit, at hun squirter, men problemet oppstår når hun da tydeligvis har en fantasi om at jeg skal svelge det som kommer. Dette er jeg veldig usikker på om jeg vil gjøre. Er det farlig? Og vet du noe om hva det smaker? Burde jeg bare si ifra til henne, at jeg ikke er komfortabel med å gjøre det? Tidligere har det bare blitt klein stillhet ...

- Mann (17)

Svar: Det er opp til deg om du vil gjøre det eller ikke, men du kan jo prøve. Det smaker slik jenta di smaker ellers. Og det er jo begrenset hvor mye væske det kommer, det er vi jenter som oftest er i den situasjonen der væsker må svelges så er det ikke litt på plass at du også prøver? Om du ikke liker det så er det greit, du skal ikke gjøre ting som er ubehagelig for deg, men jeg kan forsikre deg om at det ikke er farlig.

- Ann Mari

LURER DU PÅ NOE OM SEX? BRUK SKJEMAET NEDENFOR, OG SEND INN SPØRSMÅL. DU FORBLIR HELT ANONYM!

HTML EMBED

Ann Mari svarer ukentlig på spørsmål som blir sendt inn. Du trenger ikke å oppgi ditt virkelige navn, men skriv gjerne noe beskrivende i navnefeltet.