Gå til sidens hovedinnhold

Anna viser sin nye kropp

- Rumpa er det viktigste, sier hun i nye episoder av «Svenske Hollywoodfruer».

(SIDE2): Anna Anka (38) er tilbake i første episode av serien som i fjor høst tok Sverige med storm. Frittalende og nysingle Anna gjør en fotoshoot for et svensk treningsmagasin - hun har blitt personlig trener og forteller om sitt nye liv.

Ikledd svart treningsantrekk hopper hun rundt på stranden, mens hun dasker seg selv på rumpa. Hun er ikke i tvil om hvilken kroppsdel hun synes er viktigst.

- Rumpa er den viktigste delen på en kvinne. Mye viktigere enn brystene, synes jeg, sier Anna i episoden.

39-åringen er særdeles glad for å være singel, og legger ikke skjul på at hun er klar for menn og sex.

- Jeg vil ha en ung, sexy og hard mann, sier hun og er lykkelig etter skilsmissen.

Les også:Singel og klar for sex

Tre nye fruer
I andre sesongen av «Svenske Hollywoodfruer» presenteres de splitter nye fruene Lena Jolton (50), Suzanne Saperstein (47) og Päivi Hacker (51), mens Maria Montazami (43) fortsatt er med.

Anna har ikke lagt skjul på at hun er lite imponert over sine arvtakere. Overfor den svenske avisen Expressen uttalte tidligere i år at hun følgende om de nye fruene som «patetiske, gamle kjerringer med billig smak».

Uansett så er Anna byttet ut med tre nye, mens Maria Montazami er den eneste av fruene fra første sesong som fortsatt er med.

Les mer her:Slik lever en Hollywoodfrue

Barbiefest
Päivi Hacker er født i Finland, men flyttet til Västerås i Sverige da hun var ni år. Hun og Lena møttes for 14 år siden da de begge var etablert i USA.

Lena og Päivi er nære venninner, og i første episode planlegger de en barbiefest. Kjekke menn, overdådige kjoler og champagne er en viktig del av festen, men alt går selvsagt ikke helt etter planen...

Få nytt fra Side2: Klikk her!

Vil ha en mann
Lena Jolton er fra Sverige, men reist til USA for å prøve lykken da hun var i 20-årene.

Å leve holistisk er viktig for Lena. Hun setter akupunktur på seg selv - og er svært opptatt sunt kosthold. 50-åringen har også en spenstig fortid, hun har tidligere datet både Björn Borg og Hollywood-kjekkasen Matthew McConaughey.

Lena har en tenåringsdatter fra sitt ekteskap, og er singel. Hun er klar for menn og dating - og hennes søken etter kjærlighet er en del av serien.

Les mer om damene:Hvem tar over for Anna Anka?

Sesongpremiere på «Svenske Hollywoodfruer» på mandag klokken 20.30 på TV3.

2927

Reklame

Oppdateres daglig: 10 kupp du gjør i dag