(SIDE2): Mange nordmenn sverger til lavkarbodietten og har kuttet ut karbohydrater til fordel for matretter med høyt fettinnhold.

En av dem som ikke er tilhenger er «Skal vi danse»-aktuelle Anna Anka, og hun legger ikke noe imellom når hun beskriver hva hun synes om emnet.

- Folk på lavkarbo er desperate, og det utnyttes av dem som ønsker å tjene penger. Folk vil helst slippe å anstrenge seg. Men det fins ingen «quick fixes», sier Anka til VG.

Bare i september hadde ordet «lavkarbo» 90.500 treff, og i mediene skrives det til stadighet om hvordan man holder formen ved å følge det populære matregime.

- Ingen kan holde seg til lavkarbo i lengden. Jeg er ikke redd for karbohydrater, men man må spise med måte. Hvorfor klarer ikke folk å nøye seg med ett pizzastykke? sier Anka til avisen.

Misunnelige
Den svenske Hollywoodfruen bor for tiden på hotell Continental hvor hun får servert spesiallaget mat.

Flere av kjendisdanserne reagerer på behandlingen Anna Anka får av TV 2.

Ifølge bladet får Anka en lang rekke fordeler de andre deltakerne ikke merker noe til. Blant annet bor hun i en suite på Hotel Continental og får dekket alle utgifter. De mener også at Anka blir frontet mer i TV-sendingene.

- Hvem er det som får egne reportasjer under «Skal vi danse»? Jo, det er Anna Anka. De prøver å gjøre henne til favoritt, og da blir det ikke like konkurransevilkår, sier en deltaker til Se og Hør.

Både TV 2 og Anka selv avviser at hun forskjellsbehandles, men vil ikke si noe konkret om hennes kontrakt.