Gå til sidens hovedinnhold

- Jeg ble stemplet som bitch

Anna Anka angrer på at hun ble et TV-fjes.

(SIDE2): Anna Anka (39) har blitt svært kjent etter sin deltakelse i «Svenske Hollywoodfruer» - og for sine smått sjokkerende uttalelser om hvordan man skal gjøre mannen sin fornøyd.

Nå sier den nyskilte og fremdeles TV-aktuelle Anna at hun angrer på at hun var med i den populære serien.

Friheten
- Det er morsomt å ha vært med på showet og at det er blitt så eksplosivt. Men alt annet som har fulgt med, det vil jeg ikke ha, sier hun til svensk TV3.

- Jeg har mistet friheten min.

Siste fra Side2? Sjekk forsiden her!

TV-kanalen skal i to episoder treffe de svenske fruene, og første episode ble sendt på TV i går.

Anna Anka var gift med låtskriveren Paul Anka, og skilsmissen ble en relativt offentlig affære etter at Anna blant annet sa at for å holde på en mann burde kvinnen suge mannen av hver morgen - da ville han forbli trofast.

- Vise annen side
Hun sier at hun var ferdig med showbusiness etter å ha jobbet som modell og skuespiller i yngre dager, og begynte å jobbe med fitness og trening. Likevel endte hun tilbake på TV-skjermen

- Jag fikk et stempel som en jævla bitch, og jeg ville vise at jeg ikke er en bitch. Jeg er ikke en bimbo som suger sin mann hver morgen, jeg har mer å fare med. Det var derfor jeg ville være med på «Anna Anka søker assistent», for å vise en annen side av meg selv, sier Anna Anka.

HTML EMBED

Kommentarer til denne saken