Gå til sidens hovedinnhold

- Sug din mann

Se seansen som gjorde Anna Anka berømt.

(SIDE2): - Om din mann vil at du suger ham om morgen, og du ikke gjør som han vil, så kommer han til å være utro mot deg, sier Anna Anka (38) i kveldens episode av «Svenske Hollywoodfruer» på TV3.

Mer fra Side2.no: Besøk forsiden

Se klipp nede i saken!

Berømt kommentar
Hun mener det er opptil enhver kvinne å møte sin manns behov, hvis ikke vil mannen få møtt sine ønsker et annet sted.

Den berømte avsugningskommentaren ble igjen uttalt hos «Skavlan» i høst, og har blitt nærmest synonymt med Anna.

Livet har riktignok endret seg kraftig siden serien ble spilt inn for godt over ett år siden. I dag ligger Paul og Anna i en bitter skilsmissestrid.

Vil ha ny mann
Til «God kveld Norge» i helgen uttalte Anna at Paul Anka er rasende på henne, nettopp fordi han savner sin faste avsugning om morgenen. Paul på sin side har stilt seg uforstående til disse hyggestundene og har ifølge ham selv aldri forgått i den hyppighetsgrad Anna snakker om.

Les mer: – Ingen kan gi Paul Anka bedre sex

38-åringen slår nå tilbake og sier at Paul er sint fordi han ikke lenger får avsugning hver morgen som før, og at deres sexliv var det beste han noen gang hadde opplevd...

Paul likte heller ikke at Anna skulle gjeste «Skavlan», og sier også til TV 2 at hans kone er hans verste fiende.

- Han var veldig sint over at jeg skulle reise hjem og gjøre «Skavlan». Han ville ikke at jeg skulle reise. Han syntes det var vrøvlete og patetisk, og støttet meg ikke i det, sier Anna til «God kveld Norge».

Nå er Anna på jakt etter en ny mann, og sier til «God kveld Norge» at en rik nordmann, gjerne «en som eier mye olje», kunne vært en fin erstatning for smørsangeren.

HTML EMBED

Adoptert
Anna Anka har hatt en turbulent oppvekst skal vi tro bakgrunnen hennes.

Hun vet ikke hvor hun er født, men man tror det var i Polen. Moren hennes døde da hun var liten, og Anna ble adoptert som treåring og vokste opp hos en familie i Bjuv utenfor Helsingborg.

Hun har bodd i USA siden 1993, og jobbet som både modell og skuespiller før hun ble sammen med Paul Anka på slutten av 90-tallet før de giftet seg i 2008.

Paret har en sønn sammen, Ethan mens datteren Elli har Anna fra et tidligere forhold.

Følg Side2 på Facebook - klikk her!

«Svenske Hollywoodfruer» ser du på TV3 mandager klokken 20.30.

Reklame

Oppdateres daglig: 10 kupp du gjør i dag