(SIDE2): «True Blood»-skuespillerne Anna Paquin (28) og Stephen Moyer (40) ble smidd i hymnes lenker, i en privat seremoni i Malibu, lørdag kveld.

Ifølge US Magazine ble løftene utvekslet i et telt over gaten fra stranden, og blant gjestene var Elijah Wood, «True Blood»-kollega Carrie Preston og ektemannen Michael Emerson.

Fridde på Hawaii
Paquin og Moyer annonserte sin forlovelse forrige august. Moyer fridde til Paquin på en strand på Hawaii, og ga henne samtidig en rustikk diamantring med platina innfellinger. Moyer skal visstnok har designet ringen selv, med hjelp fra gullsmed Kathy Waterman.

- Det begynte som en spøk
At Moyer valgte å fri til Paquin på Hawaii er ikke helt tilfeldig.

- Det var en sang i første sesong, «White Sandy Beach in Hawaii», som var ganske morsom og ironisk. Det hele begynte som en spøk, men så bestemte vi oss for å dra til Hawaii med barna mine, skal Moyer, som har to barn fra to tidligere forhold, ha sagt.

Få siste nytt fra Side2.no: Klikk her!

Fant fort tonen
Paret som begynte å date få måneder etter de første episodene av den kritikerroste TV-serien «True Blood» ble spilt inn i 2008, ventet helt til februar 2009 før de offentliggjorde sin romanse.

I TV-serien spiller Paquin Sookie Stackhouse, elskeren til vampyren Bill Compton, som da spilles av Moyer.

Kritikk
Det nygifte paret stilte nyrlig naken på coveret av Rollings Stone Magazine, sammen med en annen «True Blood»-kjekkas.

På det nye omslaget av Rolling Stone stiller Alexander Skarsgård, Paquin og Moyer opp uten klær, kun påført striper av jukseblod. Bildet er tatt av Matthew Rolston.

Les hele saken:Naken for Rolling Stone

«True Blood» på NRK3.