(SIDE2): Mammablogger Anna Rasmussen la for en uke siden ut en video i bloggen sin Mamma til Michelle , der hun forteller at hun er redd og kanskje må flytte fra byen fordi hun føler seg forfulgt av en person hun kjenner. Hun sier også at det er mye som er skjedd som hun ikke kan snakke om ennå.

LES SAKEN HER: - Det er en person som står meg ganske nær, som har gjort noe galt

«Nå vil jeg faktisk skrive litt om hva som egentlig skjedde i høstferien. Jeg har begynt å skrive litt, blant annet så har jeg sagt at politiet er innblandet. Jeg skriver dette nå, akkurat som jeg sa i videoen for noen dager siden, at jeg sier dette til dere fordi dette er min måte å «komme meg gjennom det» på».

Slik starter blogginnlegget der Anna i grove trekk forklarer hva som egentlig har pågått den siste tiden.

- Han brukte fysisk vold! Det var den første dagen i høstferien og jeg og Mathijs skulle på kino. Jeg kan ikke si noe mer enn dette, men vi ringte politiet rett etterpå, sier hun til Side2.

I bloggen forklarer hun det slik;

«På den første søndagen i høstferien var det mye som skjedde. Det var først noe som skjedde på dagtid, og deretter skjedde det noe midt i Stavanger sentrum, når jeg og Mathijs skulle på kino. Jeg lovet dere å komme tilbake til hva som egentlig skjedde. Det eneste jeg vil si om hva som skjedde er at denne personen gikk til fysisk angrep på oss, i tillegg til å følge etter oss fra huset mitt på Tasta til Stavanger sentrum.»

- Redd og skvetten
Hendelsen har gjort den unge jenta redd for å leve normalt.

- Ting er mye bedre nå, men jeg er fremdeles redd og skvetten. Spesielt hver gang det ringer på døren, forklarer hun til Side2.

Dagen etter hendelsen satt hun i avhør hos politiet

- Hele mandagen ble brukt på politistasjonen i avhør, om hendelsene som skjedde dagen før. Det har skjedd flere ting tidligere, men jeg har ikke tatt tak i det skikkelig før nå. Det er mye jeg ikke kan si, men det virker som politiet tar dette på alvor. Noe jeg er veldig glad for!

I forrige blogg vurderte hun også å flytte, men nå har hun bestemt seg for å bli boende, inntil videre.

- Om denne personen holder seg borte fra oss, blir jeg boende hjemme i seks måneder i hvert fall. Dersom personen kommer på døren eller kontakter oss, flytter jeg garantert sørover, sier hun.

Innlegget hun deler på bloggen denne gang er også uten kommentarfelt.

«Jeg har fått høre at jeg bare har funnet på hele greia, fordi jeg skulle ha noe å blogge om. Så latterlige kan faktisk folk være. Nei, dette er ikke noe jeg bare finner på, dessverre. Jeg velger nå å stenge kommentarfeltet på dette innlegget, av den enkle grunn til at jeg ikke ønsker noen flere kommentarer på dette. Jeg setter stor pris på dere som faktisk støtter meg, og jeg hadde satt stor pris på om du kunne ha vist din støtte meg å «like» innlegget, i stedet for å kommentere. Jeg orker bare ikke noen teite kommentarer akkurat nå.»

Anna er mamma til lille Michelle (2) og hun er redd for at angsten hun føler skal smitte over på datteren.

- Michelle fortjener virkelig ikke at jeg går rundt og er redd. Derfor prøver jeg mitt beste hele tiden på at denne situasjonen ikke skal gå ut over henne. Jeg snakker ikke om det i nærheten av henne, men hun merker jo at noe er galt. Blant annet hver gang det ringer på dørklokken her hjemme, er jo jeg redd.

DENNE VIDEOEN LA ANNA UT ETTER Å HA OPPLEVD ANGREPET:

HTML EMBED