Gå til sidens hovedinnhold

- Har ikke hatt ett bra ligg på sju år

God kjemi mellom Anna Anka (38) og ti år yngre nordmann. Se kjekkasen her.

(SIDE2): - Det føles fantastisk å være singel, for se så pen jeg er. Jeg kan gå ut å pule. Jeg har ikke hatt et bra ligg på sju år, sier Anna Anka i lørdagens utgave av «God Kveld Norge».

Den 38-årige Hollywoodfruen, som ble kjent gjennom TV-programmet «Svenske Hollywoodfruer», har som vane å sjokkere med sine uttalelser.

Få siste nytt fra Side2.no: Klikk her!

Ferdig med Paul Anka
I «God keld Norge» kommer det tydelig fram at Anna Anka har kommet helt over den 30 eldre ektemannen Paul Anka. Samtidig avslører de at det skal ha oppstått god kjemi mellom Anna Anka og nordmannen Cornelis Elander.

- Paul Anka, dra til helvete. Det er alt jeg har å si om deg, sier hun.

Falt for nordmann
Det er ingen hemmelighet at Anna Anka hadde lyst til å finne kjærligheten på nytt med en nordmann. Tidligere i år sa hun nemlig at hun var på utkikk etter en norsk kjekkas.

- Kanskje dere har en norsk kjekkas som kan bli min neste mann? Med en liten oljepumpe, så kan vi bore etter olje sammen, spøkte Hollywoodfruen den gang.

Les hele saken:– Ingen kan gi Paul Anka bedre sex

- Sex er et håndtrykk
Hennes påståtte norske flamme jobber som modell, skuespiller og personlig trener i Los Angeles.

- Hollywood er dating og ofte rett på sak. Sex er som et håndtrykk her. Som norsk kan det virke litt fremmed, sier Elander til «God Kveld Norge».

Lager TV sammen
Anka skal ha falt for Elanders vakre ansikt, fine kropp og pene øyne. Elander har tidligere vært sammen med MTV reporteren Johanna Grønneberg Mesa, også hun en Hollywoodfrue, som for tiden er aktuell i TV Norge serien «Ja, vi elsker Hollywood».

Anka og Elander skal visstnok jobbe sammen på et av Ankas nye TV-prosjekter - som vil omhandle kropp og helse. Elander har tidligere skrevet kosthold og treningsartikler for Side2, og han har egen blogg hvor han skriver om livet i L.A.

Følg Side2 på Facebook - klikk her!

Skal gifte seg igjen
Det kommer ikke tydelig fram i programmet om hvor seriøs relasjonen mellom Anka og Elander er, men en ting er sikkert - Hollywoodfruen vil ikke leve livet som singel og hun vil gjerne gifte seg igjen.

- Jeg vil ikke leve livet som single. Anna Anka gifter seg nok igjen, sier hun.

Sesongpremiere på «Svenske Hollywoodfruer» er på mandag klokken 20.30 på TV3.

Reklame

Er dette årets beste påskeegg?

Kommentarer til denne saken