Gå til sidens hovedinnhold

- Grosvold var uanstendig

Ingrid Betancourts forlegger synes Anne Grosvold var svært ufin i intervju.

(SIDE2:) Betancourt var i Norge for boken «Brev til mor». Hennes forlegger Øivind Arneberg, reagerer sterkt og mener at Grosvold hånet Betancourt.

Forlegger Sverre M. Nyrønningen reagerer også skarpt mot Anne Grosvold og hennes intervju av Ingrid Betancourt i forrige fredags Grosvold.

Siste nytt fra Side2: Sjekk forsiden akkurat nå!

I fredagens Dagbladet sier han at han oppfattet Grosvold som «uanstendig» og «stygg».

- Ville ikke gråte offentlig
Nyrønningen reagerer spesielt på at Grosvold fortsatte å få Betancourt til å snakke om fangenskapet etter at Betancourt hadde sagt at hun ikke ønsket å snakke om dagliglivet i fangenskapet fordi det fikk henne til å gråte. Betancourt sa at hun ikke hadde noe ønske om å gråte offentlig.

Grosvold svarte da at det ikke gjorde henne noe om Betancourt gråt.

- Ingen nåde
- Grosvold viste ingen nåde. Hun sa i stedet at Betancourt bare kunne gråte for henne, som om de satt i en privat samtale og ikke i et tv-studio, sier Nyrønningen til Dagbladet.

Nyrønningen sier at han forstår at Grosvold muligens forsøkte å vise sympati, men han mener at resultatet bare ble brutalt.

- Grosvold på sitt beste
NRK på sin side avviser kritikken og sier at de mener forrige fredags program var Grosvold på sitt beste.

Anne Grosvold og talkshowprogrammet har fått mye kritikk, lignende den Fredrik Skavlan fikk i sin tid. Mange har tatt til orde for at de synes programmet for for mye koseprat, mens andre mener det blir for intimt.

Grosvold selv har sagt at det er hennes personlighet som gjenspeiler hvordan hun intervjuer mennesker, og at denne er noe hun ikke lett kan forandre.

Er du fornøyd med Side2? Vi vil gjerne ha dine tilbakemeldinger. Klikk her!

Reklame

Slik får du kajakk til en tidel av vanlig pris

Kommentarer til denne saken