(SIDE2): Komikeren Anne Kat. Hærland (40) står foran en svært så hektisk show når hun både skal reise Norge rundt med sitt humorshow og ha et eget program på TVNorge.

Elleve dager i morfinrus var kanskje ikke den beste oppkjøringen til den hektiske perioden i 40-åringens liv - men slik ble det altså.

- Vondere enn å føde barn
Komplikasjoner etter en nyresteinsoperasjon førte til at blondinene ble pumpet full av smertestillende i dagevis, og til VG Helg forteller hun hvordan hun opplevde situasjonen.

- Når smertene kom, gikk det fra null til hundre på 45 sekunder. Jeg rakk knapt å tenke «dette gjør vondt» før jeg sto krokbøyd og skrek. De sier det er vondere enn å føde barn. Når du føder, vet du at det tar slutt en gang. Dette varte i 11 dager. De kom løpende med den sprøyta straks jeg trakk i snora. Sykepleierne har fått beskjed om at de kan få billetter til showet mitt når som helst, sier Hærland, til avisen.

- Glatt i ansiktet
Men i tradisjon tro ser også Hærland positivt på situasjonen.

- Jeg hadde to uker ferie, 11 dager lå jeg på sykehuset. Fordelen med smertestillende er at du blir så glatt i ansiktet, sier hun.