(SIDE2:) Anne-Kat. Hærland er i disse dager i full gang med å skrive sitt nye show. Forrige gang var det Jan Thomas og Pia Haraldsen som fikk unngjelde.

Siste nytt fra Side2: Sjekk forsiden akkurat nå!

Denne gangen har komikeren hengt seg fast i Norsk Skuespillerforbund og Pia Tjeltas filmsex med Trond Espen Seim i «Varg Veum -Falne engler». En del av scenen ble vist i traileren fra filmen og det reagerte både Skuespillerforbundet og Tjelta på, spesielt at enkelte medier tok bildet ut av sin sammenheng og satte det på trykk.

Les mer: Pia vil beskytte seg selv

Samtidig klaget Skuespillerforbundet inn et annet oppslag i Se og Hør til Pressens faglige utvalg, PFU. Se og Hør satte diverse filmbilder fra Tjeltas mer intime scener på lerretet sammen og omtalte hennes private kjærlighetsliv.

- Som offentlig voldtekt,, sa skuespillerforbundets leder, Agnete Haaland til VG. Det er denne kommentere Hærland har hengt seg mest opp i.

- Hva er det for en ting å si egentlig? Man må ikke ta seg selv så seriøst. Å bruke ordet voldtekt i den sammenhengen er i alle fall utrolig frekt, og en fornærmelse mot dem som faktisk har opplevd å bli voldtatt, mener Hærland.

Selv mener hun at saken ikke er så alvorlig og ville ropt det utover det ganske land om hun hadde fått hendene sine på Trond Espen Seim. Pia Tjelta ønsker ikke å kommentere Hærlands utspill overfor VG.

SE VIDEO AV FALNE ENGLER

219150

Er du fornøyd med Side2? Vi vil gjerne ha dine tilbakemeldinger. Klikk her!