(SIDE2): Lørdag kveld var det duket for den årlige Idrettsgallaen, og det som kunne krype og gå av mer eller mindre profilerte idrettsutøvere hadde tatt turen til Hamars OL-Amfi.

Treningsklærne var for anledningen byttet ut med lekre festantrekk, og det var mange spreke sportspersonligheter å se i finstasen.

Stilte i norsk design
Men den som fikk mest oppmerksomhet for antrekket var nok NRK-programleder Anne Rimmen (29).

Den vakre blondinen var utvilsom en av de mest glamorøst antrukne. I en rød fotside kjole med slep og dyp utringning så hun ikke mindre enn fantastisk ut. Den elegante silkekjolen, signert den norske designeren Tina Steffenakk Hermansen (TSH), ble holdt opp av en tynn liten stropp over den ene skulderen, noe som ga kjolen et ytterligere sexy preg.

Kjoler fra TSH selges gjerne for opp mot 20.000 kroner og mer, avhengig av type, kvalitet og utførelse. Hva Rimmens røde kjole kostet er usikkert, men det er tydelig at det er av den svært eksklusive sorten.

Rimmen var derimot ikke den eneste som kom i kjole fra Steffenak Hermansen. Også Stine Østvold, kona til Kjetil André Aamodt var av dem som stilte i norsk design, nærmere bestemt en paljettkjole fra TSH.

Få siste nytt fra Side2.no: Klikk her!

Lengre lokker
Foruten å overraske alle med den glamorøse kjolen, var også håret til Rimmen stylet litt annerledes enn vanlig. De ellers så korte lokkene hadde fått litt mer lengde, som programlederen hadde laget en fin oppsats bak på hodet med.

Det nye håret vil vi nok se mer av fremover. Rimmen har nemlig fått det ærefulle oppdraget å lede året Melodi Grand Prix sammen med veteranen Per Sundnes. Hun tar dermed over stafettpinnen fra storesøster Marte Stokstad, som venter sitt tredje barn i februar.

Les også:MGPs nye programleder

På scenen med kjæresten
Rimmen blir ofte omtalt som en av Norges mest sexy kvinner, og lørdag kveld viste hun hvorfor. En stolt Ailo Gaup holdt tett om sin kjære, som han har all grunn til å være svært stolt av. Motocrosskjøreren delte også ut pris sammen med kjæresten, og det var prisen i Åpen klasse de hadde fått æren av å dele ut.

Denne var det bokseren Cecilie Brækhus som vant.

Kveldens to konger
Det ar Hans Majestet Kong Harald V som mottok hedersprisen under idrettsgallaen, mens Thor Hushovd kunne dra lykkelig hjem med hele tre priser.

Her er prisene som ble delt ut under Idrettsgallaen

Idrettsgallaens hederspris: Hans Majestet Kong Harald
Årets navn: Thor Hushovd
Årets kvinnelige utøver: Marit Bjørgen
Årets mannlige idrettsutøver: Thor Hushovd
Årets lagspiller: Gro Hammerseng
Lagspill: Håndballjentene
Årets gjennombrudd: Tarjei Bø
Årets funksjonshemmede utøver: Sarah Louise Rung
Årets trener: Ståle Solbakken
Årets forbilde: Ola Viggen Hattestad
Utøvernes pris: Thor Hushovd
Åpen klasse: Cecilia Brækhus
Årets ildsjel: Ola Kjørli