(SIDE2): Anne Rimmen (29) tar over stafettpinnen fra storesøster Marte Stokstad, og blir ny programleder for Melodi Grand Prix-finalene vinteren 2011 sammen med Per Sundnes, skriver NRK i en pressemelding.

- Anne er både proff, engasjert, dedikert og glamorøs, med andre ord essensen av MGP. Dessuten har hun ledet NRKs sendinger fra Ekstremsportveko på Voss de siste årene. Det føles veldig trygt nå. MGP er i høyeste grad også ekstremsport, sier NRKs prosjektleder for MGP, Skjalg Solstad.

-Jeg syns det var kjempegøy å bli spurt, og gleder meg veldig til å jobbe med MGP. Og når Marte først er ”til heving”, så er det jo moro at et annet familiemedlem kan steppe inn, sier Anne Rimmen.

Rimmen han jobbet i NRK siden 2007. Nå skal hun lede tre direktesendte delfinaler, en «Siste sjansen», og den norske finalen i Oslo Spektrum.

- Jeg gleder meg til hele pakka! Jobbe med nye mennesker, bli enda bedre kjent med Per Sundnes og alle i produksjonsteamet, og selvfølgelig artistene når de er klare, sier Anne.