(Side2:) Tradisjonen tro og like sikkert som våren så kårer Side2 Norges mest sexy kvinner og menn. En jury nedsatt av vårt magasin har tatt på seg den harde jobben med å vurdere kjente norske kvinner og menn for å gi svaret på hvem som faktisk er de aller heteste.

Side2s definisjon av sexy er likevel mye mer enn utseende. Skal du bli Side2-sexy må du ha personlighet, meninger og klare å skille deg ut med mer enn kun vakre øyne. Selvfølgelig nok hjelper det på med vakre øyne, men det er altså ikke alt. Det inne i er minst like viktig.

Under finner du uansett vår liste med de 25 norske kvinner vi mener er de mest sexy. Mannelisten kommer i løpet av neste uke.

1. Anne Rimmen (27 år) - «Sportsbaben»
Den nye vinneren av Norges mest sexy er ingen ringere enn Anne Elgård Rimmen. Side2 tok en titt i klesskapet til Anne Rimmen i april 2008, og der fant vi både positive sjal og tøffe topper. Selv kommenterte hun motepresset i NRK-sporten slik:

- Det er jo mye mer avslappet i sporten sånn på motefronten, og det passer meg perfekt.

Anne er søster til Marte Stokstaed, og slår søsteren sin med 20 plasser i årets kåring. Hun har også vært i media grunnet sitt forhold til Ailo Gaup. Det ble mye fokus på kort tid for Rimmen når det var i startfasen:

- Problemet var at pressen fikk nyss i at det var noe på gang da vi akkurat hadde begynt å bli kjent med hverandre. Jeg kunne ikke bekrefte eller avkrefte noe, for jeg visste ikke selv hva statusen var sa hun til VG etter en stund.

2. Triana Iglesias Holten (27 år) - «Playboypiken»
Den svært vakre Triana fra Oslo har virkelig gjort tv-skjermen til et hetere sted denne våren. Den tidligere skuespilleren (hun spilte på Det Norske teateret som 14-åring) og Playboy-modellen har vist at hun også taklet programlederrollen med glans. Ekstra poeng fikk hun når hun lærte opp deltagere i skikkelig folkeskikk:

- Ja, det er et spill, men man kan ikke gå til angrep på en person på den måten. Hvis du har et problem med noen, sett dere ned og fortell den personen at dere har et problem. Ikke begynn å gå løs på den personen med helt usaklige ting sa hun på TV-programmet.

Det hjalp jo selvfølgelig også på at hun var relativt motebevisst i hele programmet med kjoler fra Leila Hafzi.

- Jeg synes kjolene til Leila passer veldig fint inn på Paradise Hotel. Både fargene og stoffene.... Jeg synes selv kjolene hennes er helt fantastisk vakre, sa Triana til Side2.

3. Tone Damli Aaberge (21 år) - «Bygdejenta»
Etter å ha dominert kåringen i to år ble det en tredjeplass for Tone Damli Aaberge denne gangen. Det er en plass dårligere enn hennes innsats i den norske Grand prix-finalen, som i etterkant kanskje ikke er så ille etter Alexander Rybaks knusende seier i den internasjonale finalen.

- Jeg føler nok jeg er litt undervurdert som vokalist, ja. Jeg er ingen sanggud, altså. Men jeg tror nok Idol-stempelet gjør at jeg kanskje ikke blir tatt like seriøst som jeg selv ønsker sa hun til Side2 tidligere i år.

Tone har rukket å bli singel siden sist kåring, samt at hun er aktuell både som treningsforkjemper for Nike og frøken ur.

4. Maria Skappel (23 år) - «Sin mors datter»
Maria Skappel ble av en jury bestående av amerikanske modeller og fotografer kåret til den som virkelig var mest sexy i Norge. Hun har selv sagt at hun ikke langsiktig vil være modell, men at hun heller vil satse på å bli moteskaper.

Sammen med kjæresten Andreas Holzweiler lanserte hun i 2008 merket «Miniatyr.» Vi er imponert over Marias allsidighet, og med et smil som kan smelte selv den største isbre er det ingen tvil om at hun fortjener en god plass på listen.

Dorthe Skappel har tidligere vært godt tilstede på Side2s kåring av de mest sexy, men denne gangen er det kun datteren som er med. Vi har bare ett spørsmål: Er datteren like flink til å rappe som moren?

5. Ljubica Christina Vukicevic (21 år) - «Hekkedronninga»
Lørenskog-jenta med norske rekorder på 60 m hekk og 100 m hekk trenes av sin far som er fem ganger jugoslavisk mester på 110m hekk (er det nå vi skal spørre hvorfor jentene løper 10 meter kortere?).

Christina trener visstnok sammen med Tone Damli Aaberge, men vi tror det bare er for syns skyld.

- Det står i ordboka at kvinner er det svake kjønn. Det syns jeg er noe ordentlig tull. Herregud, det er jo kvinner som føder barn og de trener jo som bare det. Jeg tror faktisk kvinner er mye flinkere til å trene enn menn, sa Christina til oss tidligere i år.

6. Celina Middelfart (36 år) - «Skjønnhetssjefen»
Celina åpnet spahotellet Farris Bad med Fredriksen-tvillingene i åletrange kjoler.

Selv fikk hun kos av kjæresten etter litt påtrykk, og poserte villig i vei sammen med Victoria Silvstedt.

Du kan for øvrig lese litt mer om hvordan maktkvinnene, deriblant Celina, kler seg ved å lese denne saken. Side2 er imponert både over Celinas stil og hennes egenskaper som forretningskvinne. Ett eksempel til virkelig etterfølgelse.

7. Eileen Kvale (24 år) - «Glamourjenta»
Realityserien om glamourjentene hadde en stor vinner: Eileen Kvale. Jenta på 170 sjarmerte de aller fleste i senk med sin ærlighet og ettertenksomhet. Silikon er hun heller ikke så interessert i:

- Jeg er fornøyd med størrelsen slik som den er. Jeg er jo ganske spinkel i kroppen, så det er jo grenser for hvor mye store de kunne vært før det så veldig teit ut, sa hun til oss.

Kjæresten var likevel stolt:

- Jeg ønsker ikke å stå i veien for hennes karriere, og hun har heldigvis samme innstilling til min jobb sa han til Side2.

8. Charlotte Thorstvedt (23 år) - «x-faktoren»
Charlotte har vunnet vår kåring en gang og poserte den gangen i sexy korsett fra Agent Provocateur. I høst er hun aktuell på X-faktor på TV 2 :

- Det beste med å jobbe med et slikt konsept er at det handler om ekte folk og ekte følelser. Man blir jo helt revet med.

Charlotte var for øvrig forsidepiken på Side2s printutgave som kom denne våren. Har du ikke funnet bladet så kan du lese forsideartikkelen her.

Vi bør for øvrig nevne at Charlotte har en relativt god musikksmak og kan sannsynligvis mer om musikk enn du kan. Sånn for ordens skyld.

9. Jenny Skavlan (23 år) - «pizzababen»
At pizza kan være veldig bra for deg er Jenny Skavlan et levende godt eksempel på. Fester sammen med Pia Haraldsen og kjendispremier har blitt hverdagskost for Jenny.

Oppe i det hele har hun likevel beholdt sin utrolige bakkekontakt. Noe vi på Side2 er meget imponerte over.

Vi har nå sett både «Fatso» og «Død Snø» og lurer derfor på når hun får en skikkelig hovedrolle. Jenny debuterte forresten på film i «Jakten på Nyresteinen»

10. Cathrine Larsåsen (22 år) - «stavbaben»
Cahtrine Larsåsen er norsk rekordholder i stavsprang. Oslojenta har hoppet 4,30 meter. Så får alle gutter er det ganske langt opp. Hun har vunnet NM de to siste årene og kom på en 9.plass i U23-EM i 2008.

Her er de restende på topp 25:

11. Iselin Steiro (24 år)
Les: Nå fronter hun dyre vesker

12. Mona Grudt (38 år)
Les: Her får hun seierskysset

13. Kari Traa (35 år)
Les: Se Kari Traas huldermote

14. Pia Lykke (34 år)
Les: Se Kristians nye partner

15. Maria Bonnevie (35 år)
Les: Drev Maria over kanten

De fem neste på listen er en stor internasjonall modell som er nesten mer kjent i utlandet enn i Norge. Internasjonalt kjent er også Mona, Kari og Maria. Foreløpig er Pia kun kjent i Norge, men hvem vet?

Det andre tidligere Idolet på listen er Eva Weel Skram. Hun deler de neste fem plassene med modell-Kathrine, ski-Therese, synge-Marit og redaktøren til A-magasinet.

Janne Stange spiller for øvrig på Stabæk fotballs kvinnelag, Mira spiller på sex og Marte spiller nok mest barnemusikk om dagen.

16. Kjersti Løken Stavrum (40 år)
17. Kathrine Sørland (29 år)
18. Marit Larsen (25 år)
19. Therese Johaug (20 år)
20. Eva Weel Skram (23 år)
21. Marte Stokstad (30 år)
22. Mira Craig (26 år)
23. Janne Stange (22 år)
24. Ida Wulff (18 år) - sjekk ut idawulff.com her
25. Katarina Flatland (19 år)

Les også:

Dette er virkelig Norges mest sexy
Når man skal kåre Norges mest sexy har vi alle her til lands fordommer. Derfor spurte vi et dusin utvalgte amerikanere. Se hvem de mener er mest sexy her.

Se Norges mest sexy kvinner
Se hvem vi kåret til de mest sexy i 2008

Vi vil invitere deg som leser for å være med på en egen kåring i høst. Det er bare å følge med på Side2 når du kan si din sterke mening!

Følg også med i neste uke for å sjekke mannelisten. Blir det Jon Almaas igjen, eller en av sportsgutta?

PS! Hvis du lurer på om vinneren er sporty så anbefaler vi denne videoen fra NRKs sommerleker i 2008:

HTML EMBED