Gå til sidens hovedinnhold

Omringet av prostituerte

Bloggeren «Nette Nestea» skriver innlegget «80% horer,» og forteller om sine opplevelser i Thailand.

(SIDE2:) Bloggeren Annette Haga, eller nettenesta som er hennes bloggnavn, er på ferie i Thailand. Hun kan melde om at det ikke er alle stedene i landet som er like hyggelig å besøke:

- Man ser mye rart her i Patong. Utrolig kvalmt å se alle de ekle, gamle mennene svinge seg rundt med atten år gamle vakre thaijenter, og forhandler priser på dansegulvet skriver hun på sin blogg.

Hennes siste reisebrev fra Thailand har nemlig tittelen «80 % horer,» en påstand hun begrunner med det hun har opplevd og sett i Patong.

Vakre transvestitter
Selv om det er mye å se på synes Annette det hele er relativt ekkelt:

- Jeg har aldri vært omringet av så mange prostituerte. De sitter på rekke og rad og fyller nesten et helt utested på tre etasjer. Utenfor står alle transvestittene, mange av dem er jo penere enn jentene! Syltynne med langt hår og tusen lag sminke. Lurer på hvor mange som blir lurt? Er så ekkelt at nordmenn drar hit og kommer hjem med hiv/aids, og smitter norske jenter igjen.

Sex on the beach
Alt er likevel ikke absolutt så ille i Thailand. Den 4. januar ble oppsummert på følgende måte:

- Solt oss på stranden, ble brun og fikk bikiniskille, sved i ansiktet, ble visst litt brent, tok på Aloe vera, dro på massasjestudio, oljemassasje 1 time – 60 norske kroner, skal tilbake og sette på akryl/gelé-negler før vi drar hjem, dro deretter på marked, masete selgere, kjøpte fine ting til leiligheten, blir koselig å se på dem når jeg kommer hjem, skal lage fotoalbum også, spiste middag på hard rock café, stekt laks, løkringer, drinken sex on the beach.

Les Annettes reisebrev fra Thailand her

Reklame

Her får du munnbind levert helt hjem