- Det beste jeg vet er å gi, og hva er bedre enn en julegave med ei lettkledt jente i ørkenen med masse vind i håret og flørtende blikk? undrer nakenmodellen Annette Soknes (20).

- Norge trenger litt varme fra meg nå. Så jeg håper noen setter pris på dette, sier Annette beskjedent til mannenmagasinet FHM.

Hun varmer vinterkalde og solsultne nordmenn fra forsiden av bladets julenummer. Inne i magasinet lover bladet intet mindre enn «Den ultimate fotoserien».

Side3 har naturligvis tatt en titt, og kan skrive under på at den er ganske frisk. I videoen her får du en smakebit:

HTML EMBED

«En babe med klasse»

Annette Soknes er en av Norges mest profilerte glamourmodeller. Hun vant «Forsidejakten» i FHM i 2011, og kunne også pryde seg med tittelen «Årets Gatebilbabe». Selv liker hun ikke betegnelsen, og har lyst til å være «mer enn en glamourmodell med rosa undertøy».

- Jeg vil gjerne vise at man kan ta sensuelle bilder med klasse. Jeg har lyst til å fjernet ordet glamourmodell, og vise at det bare er sunt å se litt kropp, bare man gjør det riktig, sier Annette til FHM.

Og klasse er noe Annette har, om vi skal tro fotograf Rolf-Ørjan Høgset. Han har knipset de fleste bildene av Side3s egne sexspaltist Ann Mari Olsen, og er mannen som oftest skyter bildene for magasinene Alfa og FHM. Han omtaler Soknes som «en babe med klasse».

- Det blir jeg så glad for å høre, sier Annette.

Deler sextips med leserne

Hun forteller at det likevel alltid er noen som lar seg provosere. Og så mange fordeler kan hun ikke skryte på seg som nakenmodell, selv om hun blir kjent igjen her og der.

- Jeg får ikke noen rød løper, men mange rare tilbud av menn med penger. og gratis inngang på de dårligste utestedene. Og kjærlighetsbrev av gutter på 14. Det er jo koselig.

Det er ikke bare bildene i bladet som er frekke. Annette avslører en og annen sexhemmelighet rett før jul også, og forteller at hun ike går av veien for litt rollespill.

- Har du en spesielt bra julestilling du vil dele med leserne? undrer FHMs reporter

- Hva med å gjøre noe du aldri ha gjort før, slik som stillingen «speilvendt» eller «trillebåren»? Fordelen med denne stillingen er at blodet strømmer til hodet, hvilket kan føre til en fantastisk orgasme hvis timingen er rett. Man bør utfordre seg selv og finne på kreative stillinger, det kan komme masse godt ut av det, oppfordrer 20-åringen.