Tilbud fra trykkerier? Prøv MittOppdrag.no du også!

Er du misfornøyd med trykkeriet firmaet ditt bruker i dag? Eller ønsker du å finne ut hva prisnivået på trykking av brosjyrer, bladet og annet materiale ligger på?

Da bør du bruke anbudstjenesten MittOppdrag.no. Gjennom MittOppdrag.no får du tilbud fra trykkerier som har anledning til å utføre jobben innenfor dine tidsfrister.

Det er helt gratis å bruke MittOppdrag.no, og det er ingen forpliktelser heftet ved å registrere et oppdrag på tjenesten.

Slik fungerer MittOppdrag
MittOppdrag.no er en anbudstjeneste der brukerne beskriver hva slags tjeneste de ønsker utført. Du slipper å lete i telefonkatalogen eller på måfå på nett, men kan i stedet sitte i ro og mak foran pc-en og vurdere tilbud fra håndverkere og de aller fleste andre bransjer du kommer på.

På denne måten får du en fin oversikt over prisnivået på oppdraget du vil ha utført. Pristilbudene kan variere mye, men vi råder deg også til å ta med faktorer som seriøsitet og erfaring når du velger tilbyder.

Du betaler ingenting for å legge inn oppdraget ditt, og det er ingen forpliktelser heftet ved registreringen.

MittOppdrag kan brukes til de fleste tjenester man ønsker utført, og brukerne får tilbud på alt fra snekkere og eiendomsmeglere til webutvikling og vakttjenester.

Mange har til og med lagt ut bryllupet på anbud og spart store beløp på blant annet lokaler, catering, transport og fotografering. Og til påskeferien kan du bruke tjenesten til å skaffe deg billig hytte, hotell og transport.

For bedrifter
Har du lyst til å få tilgang til alle oppdragene som strømmer inn på MittOppdrag.no hver uke? Registrer din bedrift her.