Alle familier opplever rot med nøkler en gang i blant. Det kan være at du selv glemte nøklene på jobben, at barna er utelåst etter skolen fordi de glemte å ta med seg nøkler eller at dere glemte å gi nøklene til naboen som skulle vanne plantene mens dere var på ferie.

I tillegg er det styrete når man må ta fri fra jobben eller reise hjem fra kontoret for å slippe inn håndverkeren eller ta i mot en vareleveranse fordi vedkommende må låses inn.

Men den tiden kan nå være forbi, for med SmartLock får du en ny lås med mange fordeler som gjør hverdagen mye enklere. Hos din lokale låsesmed kan du bestille den elektroniske dørlåsen Yale Doorman versjon 2 eller nyere, som er kompatibel med Verisure-modulen SmartLock. Modulen gjør at du kan styre låsen med din Verisure App, samtidig som den er koblet sammen med alarmsystemet ditt.

Hvilket smartsystem passer for deg? Ta testen her.

Er svigermor på besøk?

Du kan lage forskjellige koder til låsen og få varslinger når noen låser seg inn og ut. Med de personlige kodene kan du enkelt se i appen om det er barna som har kommet hjem eller om det er svigermor som er på besøk - uansett hvor du befinner deg. 

Med Verisure App kan du også slippe inn håndverkeren hjemme ved å låse opp døren via mobilen, og du kan alltid sjekke om du faktisk har husket å låse døren eller ei. Den kan også kobles automatisk til din Verisure-boligalarm når du låser døren, og slår av alarmen når du låser opp.

Se hvordan Yale Doorman fungerer sammen med Verisure SmartLock her:

Bransjevinner i 2014 og 2015

Verisure ble bransjevinner i både 2014 og 2015 ifølge Norsk Kundebarometer, og alarmsystemet ble kåret til best i test 2014 på utrykningstid ved utløst innbruddsalarm i TV-programmet, TV 2 hjelper deg. 

Med innovative løsninger fokuserer Verisure på fremtidsrettede produkter som gir et smart hjem. Med et smart hjem får du også et trygt hjem hvor du ikke bare er sikret mot innbrudd, men står sterkere stilt både mot brann og vannlekkasjer. Har du mus i kjelleren kan du ved hjelp av Verisure oppdage problemet før det forårsaker skader. Du kan styre alarm, dørlåsen, belysning, elektriske apparater og varmepumpen fra en app. Mulighetene for et smart hjem er mange og vil gjøre deg tryggere. 

Beregn pris på din boligalarm. Ta testen her.