«GuardVision innendørs overvåkningskamera» og «GuardVision utendørs overvåkningskamera» kompletterer Verisures alarmsystem. Med disse kameraene har man full kontroll på hva som skjer til enhver tid – enten det er utendørs eller innendørs i en privatbolig eller et bedriftslokale.

– Det geniale med begge disse kameraene er at de ser det som skjedde før det skjedde. Det vil si at kameraene har opptak både 20 sekunder før og 20 sekunder etter at alarmen ble utløst. Det gir kunden en ekstra trygghet, både fordi han/hun selv kan følge med på hva som skjer hjemme på mobiltelefonen og fordi vår døgnåpne alarmstasjon også får tilgang til kameraene dersom alarmen utløses, sier sikkerhetsekspert Kenneth Hovde Omdal i Verisure.

APP-STYRING: Stream live og ta opptak direkte fra smarttelefonen

Begge kameraene har sylskarp HD-kvalitet, og ved utløst alarm mottar Verisures alarmstasjon videoklipp som et hjelpemiddel for å verifisere alarmårsak og iverksette enda mer korrekt og presis aksjon.

– Ved en aktiv alarmhendelse som brann eller innbrudd kan også alarmoperatøren koble seg til overvåkningskameraet for å se direktevideo. Dette kan være svært verdifull informasjon som også kan videreformidles til nødetatene ved behov, sier sikkerhetseksperten i Verisure.

FAKTA:

  • Videoene og stillbildene kan ses i appen «Verisure IP Camera», som er tilgjengelig både i Google Play (Android) og App Store (iOS).
  • I appen kan man justere en rekke innstillinger, blant annet for soner for detektering av bevegelse, følsomhet for deteksjon og foretrukket media for lagring.
  • Bildene og videoen lagres trygt og kryptert i skyen og er tilgjengelig for kunden i 72 timer.
  • Ved bruk av minnekort kan man ha kontinuerlig direkteovervåkning.
  • Innendørskameraet kan stå fritt og kobles til WiFi, mens utendørskameraet må være fastmontert og koblet til internett via kabel.
  • For å kunne benytte kameraene må man ha et alarmanlegg fra Verisure, og de må installeres av en Verisure-tekniker.