Gå til sidens hovedinnhold

Se hollywoodfruens video

Antoinette Kristensen fra Molde satser knallhardt som artist. Se videoen.

(SIDE2:) TV3s kommende «Norske Hollywood-fruer» har med blant andre Antoinette Kristensen fra Molde, som flyttet til Los Angeles som 23-åring for å satse på en modellkarriere, for så å bli artist. i samme omgang byttet hun navn fra Anette til Antoinette.

En kvinnelig versjon av Justin
- Jeg føler at musikken min er som musikken til Nelly Furtado og Kylie Minogue, sier singer-songwriteren til det meksikanske homsebladet EMagazine, ifølge 730.no.

- Jeg elsker Nelly Furtado og Justin Timberlake. Målet mitt er å bli den kvinnelige versjonen av ham, røper hun og legger til at Stevie Wonder og Michael Jackson har hatt innflytelse på henne.

SJEKK OGSÅ: Her er de norske Hollywood-fruene

Debutsingelen «Back & Forth (Pendulum)», produsert av Hillary Duff-partner Julian Bunetta, ble i 2008 slått opp på Perez Hilton, som mente «it will have your hips swaying to the beat» og minnet om at hun «faktisk» skrev låten selv.

I videoen har hun med den kjekker skuespilleren Jordan Woolley fra serien «As the World Turns»:

Se Anettes musikkvideo her!

Takket nei til plateselskap
I et intervju med Avisa Romsdal i fjor sommer, fortalte den leppefagre skjønnheten at hun allerede har takket nei til verdens største musikkselskap, og at hun har god bransjehjelp.

- Jeg fikk tilbud om platekontrakt gjennom Universal, men takket nei etter to måneder med forhandlinger. Jeg ville heller lage flere sanger først, for når jeg har mer å komme med vil jeg få en bedre avtale.

- Jeg har jobbet med mange flinke produsenter. Det viktigste nå er å finne rett manager. Det er så utrolig mange rare folk der ute, folk som er flinke til å promotere seg selv og som sikkert kan det de holder på med, men som kræsjer med mine tanker om det jeg vil gjøre.

- Onkelen til samboeren min er advokat for blant andre Halle Berry, og vi har fått god hjelp fra ham.

Se også:Video fra Antoinette Kristensens sexy fotoshoot

«Norske Hollywood-fruer» starter på TV3 til våren.

Reklame

Nå: Gjør et kupp på alt du trenger til løpeturen

Kommentarer til denne saken