(SIDE2): Du har sikkert merket forskjell på mennene du har datet opp gjennom årene.

Les også: Kvinner bør du date

Før du slår deg til ro er det noen stereotypier av menn du bør date. Enten for å lære noe, eller rett og slett bare nyte.

Her er de vi mener du bør date:

Den romantiske
Denne mannen kjøper blomster til deg uten at du trenger å hinte om det. Han skriver små dikt og kjærlighetslapper, og ringer alltid når han sier han skal. For mye av det gode sier du?

Fordelen med å date en slik mann er at du blir mer bevisst på hvordan du bør bli behandlet, og at det faktisk er menn der ute som både er romantiske og oppmerksomme. Ulempen er at disse mennene ofte er mer forelsket i følelsen av å være forelsket. Det holder naturligvis ikke på lang sikt.

Kjendiser som kan sies å være av den romantiske typen er Cary Grant og Johnny Depp som Don Juan DeMarco.

Den sofistikerte og selvsikre
Han kler seg bra og har en framtoning som både er sterk og tiltrekkende. Han har en selvsikker utstråling som får deg til å smelte. Han er ambisiøs, og vant til å få det som han vil.

Det du lærer av å date denne mannen er hvordan man lever et sofistikert og luksuriøst liv, og du kommer garantert til å kose deg mens det står på. Det eneste du må huske er at denne mannen vet hva han gjør og hva han skal si for å sjarmere deg og alle andre kvinner i umiddelbar nærhet. Om du er ute etter et langvarig forhold bør du ikke satse på denne mannen, men han er absolutt verdt noen måneder av ditt liv - om du vet hva du går til vel å merke.

Kjendisverdenens sofistikerte og selvsikre typer er Chris Noth som Mr. Big og alle Bond-mennene.

Den eldre
Denne mannen har livserfaring og vet hva en kvinne trenger for å føle seg bra. Han har ingen barnslige hobbyer som irriterer deg, og han er høflig på den naturlige måten.

Denne mannen kan lære deg et par ting om livet, og han vet garantert hva han gjør på soverommet - noe du vil nyte godt av. Men før du går inn i dette forholdet bør du tenke på hvordan livet vil se ut ti år frem i tid. Føl på om det er noe du kan leve med. Uansett om dette ikke er mannen du vil tilbringe resten av livet ditt med, så er han verdt å bruke litt tid på.

Kjendiser som er av den litt eldre, men attraktive typen er Sean Connery og Antonio Banderas.

Den macho
Dette er mannen som bærer posene dine og skifter dekk på bilen din. Han vil forsvare deg i enhver situasjon, og vil ikke drømme om å vokse verken bryst eller øyenbryn. Denne mannen får frem din feminitet, og du vil garantert føle deg trygg så lenge du har han i nærheten.

Du bør derimot ikke forvente at han skal ta deg med ut på middag. Er du heldig inviterer han deg på en pub som viser fotball på TV. Det blir med andre ord lite romantikk med denne mannen i nærheten.

Macho kjendismenn er Frank Sinatra og Russell Crowe.

Den sosiale og morsomme
Denne gutten lever for oppmerksomheten han får, og greier å bli midtpunktet uansett hvor han befinner seg. Han liker å ha det gøy, er spontan, og er også populær blant gutta.

Ulempen er at han ikke er morsom og sosial fordi han liker mennesker, men fordi han liker oppmerksomheten. Det betyr at du også må gi ham oppmerksomhet. Hele tiden. Det kan bli både slitsomt og kjedelig etter hvert. I tillegg kjeder han seg fort, og er derfor ikke noe å satse på langsiktig

Kjendiser som har disse kjennetegnene er Will Farrell og Vince Vaughn.

Den yngre
Den yngre mannen har en gutteaktig sjarm som vekker litt morsfølelsen i deg. Han er villig til å lære, og er spontan og eventyrlysten. Du vil oppleve mye med en yngre mann, og han vil ta deg med på ting du trodde du aldri ville oppleve igjen. Er du glad i å kysse er denne gutten perfekt for deg, fordi han kan sitte i timevis med deg i armkroken og leppene sine mot dine.

Ulempen med denne gutten er at det kan bli litt mye etter hvert. Hans barnslige hobbyer og irriterende venner gjør at du fort blir sliten. Du bør også være forberedt på å rydde opp etter ham, og ikke forvent deg lange dype samtaler.

Kjendiser som kan sammenlignes er Jason Lewis som Smith Jerrod i «Sex og Singelliv».

Er du fornøyd med Side2? Vi vil gjerne ha dine tilbakemeldinger. Klikk her!

Les mer om Sex & Samliv her.

(Kilde: iVillage.com, Media Awareness og AskMen.com )