Gå til sidens hovedinnhold

- Norske jenter er så avslappet

Kjendisstylisten mener norske jenter liker det enkle.

OPERAHUSET/(Side2): - Et frizzy hår får du enten om du mangler fuktighet eller om håret har for mye fuktighet, sier Antonio Corral Calero til Side2.

Kjendisstylisten er i Norge for å snakke om hårpleieserien Moroccanoil, som gjennom jungeltelegrafen har fått et stødig fotfeste i kosmetikkbransjen. Også kjendisene har latt seg lokke av løfte om et sunnere og mer glansfullt hår – og årsaken er ifølge Calero, som er merket kreative leder, at produktene faktisk virker.

- Disse produktene balanserer håret og det beste er å bruke de daglig – man må nemlig pleie håret akkurat slik som man pleier huden, mener Calero.

- Man bruker fuktighetskrem på huden hver dag og det samme bør man gjøre med håret. Daglig fuktighet til håret er viktig for det hjelper håret fra å bli for frizzy og det gir håret en balanse, fortsetter han.

- De er så avslappet
Det er spesielt oljen som har fått mye omtale den siste tiden. Etter bare seks år på markedet har nemlig Moroccanoil både kapret spalteplass og plass på badehyllene til, spesielt kvinner, verden rundt og trendhypen har også nådd norske forbrukere.

- Jeg har ikke sett så mange norske jenter, men jeg har noen venner og en ting jeg legger merke til er at de er så avslappet. De liker å ta var på seg selv, men de har en avslappet væremåte som gjør at de ikke føner håret om de ikke vil og de liker det enkle. Det er derfor produktene vil fungere så bra for man får et umiddelbart resultat, sier Calero.

- Man kan bare ta i produktet og gå, legger han til.

Han mener det norske klimaet gjør at håret utsettes for mye stress, for det er ikke spesielt gunstig å la håret får gjennomgå ekstrem kulde for så å komme inn i et varmt og lunt hjem.

- Når håret går fra et kaldt sted til et varmt et så blir det stresset. Jeg merker at mange nordmenn har veldig tynt hår og noen har tykt hår og jeg tror produktene våre vil fungere spesielt bra i dette markedet nettopp på grunn av de store temperaturomslagene, sier Calero.

(Artikkelen fortsetter under bildet)

- Man må tilpasse seg
Han legger til at det å fargebehandle håret også setter sine spor og at dette gjør det spesielt viktig å tilføre håret fuktighet for et sunt hår er alltid trendy.

- En trendy frisyre handler om å adoptere den til sin livsstil. Du må finne en frisyre som fungerer for deg, og man må tilpasse seg etter det. Man ser at de ulike tiårene til stadighet kommer tilbake og i år ser vi både 60-tallet, 70-tallet og til og med 20-tallet og jeg elsker det for det bringer tilbake den feminine kvinnen, sier Calero.

- Det skal være enkelt, legger han til.

- Det er veldig sexy
Den rutinerte stylisten benytter også anledningen til å skryte av den norske designeren Cecilie Melli som har kledt opp de vakre modellene som var til stede for å demonstrerer sesongens hårtrender.

- Jeg ble helt satt ut da jeg så hva hun lager. Det er veldig sexy og hun har en lysende karriere i vente, sier stylisten.

Reklame

Nå er det salg på våre grillfavoritter

Kommentarer til denne saken