Gå til sidens hovedinnhold

Åpnet keeperpark

Vålerenga setter fokus på utvikling av keepere i alle aldre.

Se innslag fra åpningen her

Med god hjelp fra dugnadsgjengen Kåre supersupporter, politi-Svenna og Tanga-Roar samt penger fra Klanen har Vålerenga bygd Vålerenga keeperpark på Valle. Lørdag var det offisiell åpning.

- Tanken bak keeperparken er at det skal være et sted som er forbehold keepere fra a-laget og ned til de aller yngste som spiller fotball. Da kan de komme hit og trene på keepertekniske ting, sier a-lagets keepertrener og intiativtaker Gjermund Østby til VIF TV.

Han mener keeperparken vil være viktig for utviklingen av keepere i klubben.

- Jeg føler vi har behov for det. Det er med å øke statusen for keeperne samtidig som vi prøver å skaffe et miljø for keepere. Da kan de møtes her enten på fellestreningene eller aller helst på egen hånd, sier Østby.

Keeperparken er alltid åpen og de som ønsker å bruke den kan gjøre det når de måtte ønske.

Minner om bakgården hjemme

A-lagskeeper Lars Hirschfeld synes parken er et flott tilskudd til keepere i Vålerenga. Hirschfeld kjenner igjen tanken bak mange av øvelsene fra sine unge dager hjemme i Canada da hans far lagde forskjellige øvelser for han i bakgården.

- Spesielt for de unge spillerne er dette flott slik at de får litt mer enn følelsen av en vanlig bane og en smak på hva vi gjør, sier Hirschfeld til VIF TV.

Se innslag fra åpningen her

Reklame

Nå er det tilbud på de populære julepysjene