Gå til sidens hovedinnhold

Lurt til full ansiktstatovering

De ville bare ha drømmejobben...

Indonesisk politi rapporterer om flere tilfeller på kort tid der personer har fått ansiktet tatovert for å sikre seg drømmejobben.

Mystisk tekstmelding
Den siste episoden skjedde da landsbyhøvdingen Sawiyona fortalte to av sine jobbsøkende innbyggere om en mystisk tekstmelding han hadde mottatt. Meldingen kom fra en person som hevdet å jobbe i den indonesiske regjeringen, og som ville tilby de to mennene jobb som etterretningsoffiserer, melder Ninemsn.com.

Smertefull skamfering
Det var bare en hake. For å få jobben, krevdes det full ansiktstatovering.

Det så ikke ut til å sette en stopper for de to håpefulle.

Dessverre oppdaget ofrene svindelen for seint, og da sannheten kom for en dag, hadde de to allerede gjennomgått en smertefull prosess på en lokal tatoveringsbutikk.

Mer fra Nettavisen Jobb:

- Dette er Ola Nordmann og molbo

Sjefens verste mareritt

Tror ikke på skrekkledighet

Dobbeltsjekket for seint
- Jeg var ved halv bevissthet da jeg ble tatovert, og jeg trodde ikke det var svindel, sier det ene offeret, Bambang (40).

Landsbyhøvding Sawiyono forsto at de hadde blitt lurt da han dobbeltsjekket den merkelige anmodningen med en legitim regjeringsrepresentant.

- Det er jeg som har ansvaret for dette, og jeg skal gjøre mitt beste for å hjelpe mennene å fjerne tatoveringen, skal Sawiyona ha sagt.

Mennene har anmeldt forholdet og blir nå behandlet på et lokalt sykehus.

Reklame

Sjekk ut Nettavisens eksklusive grillpakker: Den amerikanske grillpakken og den moderne grillpakken

Kommentarer til denne saken