Gå til sidens hovedinnhold

15 tips til Åre

Skidestinasjonen Åre har i løpet av sine drøyt 100 år som skisted forvandlet seg fra blyg fjelljomfru til verdensvant dame.

Følg oss på FACEBOOK

3 tips til Åre

Bli bedre
Uansett nivå kan du få skreddertilpasset instruksjon av ISLA-eksaminerte skilærere hos Skicoach

Støvel- og skidoktor
Lokale, drevne folk hos Verkstan i Åre fikser og maksimerer alt utstyret ditt så du får mest mulig ut av kjøringen.

Eventyrlige opplevelser
Fjellklatring, kiteskole eller heliskiing er noe av det du kan virkeliggjøre hos Äventyrligt i Åre.

3 restauranter i Åre

Luksus på jämtlandsk vis
De svenske stjernekokkene Melker Andersson og Marcus Aujalay er garantister for god mat og trivelig miljø på Fjällpuben.

Romantisk favoritt
Liten krog heter denne lille krogen, som ved siden av reinsdyr og lam serverer Åres beste pizza. Fint også for familiemiddager, men reserver i god tid!

Upretensiøst på torget
Broken er populær blant de lokale, har en herlig stemning og suverene porsjoner. Menyen er amerikanskinspirert med burgere, club sandwich og salater.

Last ned gratis destinasjonsguide til ÅRE

3 pust i bakken i Åre

Gulasjfavoritt
Lilla Tyrolen er en trivelig familierestaurant i bakken på Förberget i Björnen. Her kan du bare stoppe for en varm lunsj eller bestille full middag med snøscooter-transfer.

God blanding
Fjällgarden midt i bakken i det sentrale heissystemet kan du spise gulasj og viltwallenbergare blant en skjønn miks av turister og lokalfolk i alle aldre. Både lunsj, middag og god afterski.

Solrikt og vindstille
Mellom Sadel- og Högåsheisen ligger Kastrullen, en favoritt med deilig solterrasse og koselig interiør. Gode pølser, pannekaker og annet som metter en skimage.

3 hotell i Åre

Genuin fjellstue
Buustamon er ikke bare et hyggelig hotell, men også en favoritt blant bakkeserveringene. Alltid et trygt valg.

Norsk designglamour
Copperhill Mountain Lodge har det meste fra champagnebar til et samiskinspirert Kerstin Florian-spa. Både utsikt og interiør gir øynene hvile etter en blendende dag i bakkene.

Sentralt og stilig
Diplomat Hotell bor du midt i byen i en skjønn atmosfære og med trivelige rom. Hotellet har også nyrenovert bar og avslappende lounger.

3 afterski i Åre

Fullt trøkk
Werséns drar de som vil ha god musikk og høyt trøkk. Fin nattklubb i toppetasjen og levende musikk enkelte kvelder.

Klassisk og populært
Bygget er et populært afterski-sted med klassisk alpinkost og underholdning ved blant annet Marmeladorkesten. Tre dansegulv varierer mellom hiphop, pop og slägere, og av og til dukker kjente artister opp.

Fest for voksne
Hos Country Club på Diplomat Hotell er stilen tilpasset et mer modent publikum, og om høsten er dette eneste nattklubb som holder åpent. Mange artister stiller opp utover vinteren.

ABONNER PÅ REISER & FERIE

Reklame

Strømsjokket: Spotpris 70,55 øre - fastpris 24,90 øre