Gå til sidens hovedinnhold

Hvem blir «Årets babe»?

Norges hotteste glamourmodell skal kåres i helgen.

Alle nettsider for menn med respekt for seg selv, kårer årlig hvem de mener er årets hotteste kvinner. Side3 gjør det , FHM og Mann gjør det, Vi Menn-piken er en klassiker og nå er det jentene til Omag.no som står for tur.

Som med «Vi Menn-piken», har Onlinemagasinet «Ukens babe». Lørdag 12. august arrangerer det tradisjonelle nettmagasinet sin årlige sommerfest, og her blir det høy champagneføring blant Norges glamourelite. Kveldens høydepunkt er kåringen av «Årets babe».

Kun fire jenter nådde finalen i år: Silje Falkenhaug (23) fra Sør-Fron, Sylvia Stordalen Sletten (25) fra Kongsberg, Anette Wassli (25) fra Oslo og Camilla Karlsen Bøvollen (19) fra Oslo skal lørdag kjempe om ære, berømmelse og ikke minst 10.000 kroner.

Vi venter i spenning på bildeserie med vinneren, men enn så lenge kan du bli litt bedre kjent med finalistene nedenfor.

Sylvia Stordalen Sletten forteller til Omag.no at hun finnes ikke sjenert, og at for eksempel sex foran kamera har mest med kjemi å gjøre.

Hun innrømmer også å ha spilt inn en, men at den forblir privat. Om du skulle møte på Sylvia i Kongsberg, og kunne tenke deg å bli bedre kjent, er det greit å vite hva hun tenner på.

- Jeg tenner på selvtillit og menn som vet hva de vil og hvordan han får det til. At han kan ta en dominant rolle på soverommet er veldig turn on for meg, forteller hun Omag.

Se flere bilder av Sylvia Stordalen Sletten her.

Anette Wassli innrømmer imidlertid hun kan være ganske så sjenert, men det er likevel lite som tyder på det når hun får spørsmål om hva som er det villeste hun har gjort?

- Jeg har nok gjort mye crazy - og ikke alltid i edru tilstand. Borstett fra den gangen jeg hadde vært på kondomeriet på dagtid og kjøpt en sexy latex-kjole som fikk meg i litt stemning. Hadde lyst å vise meg frem iden, så tok på meg den, stay-ups og noen høye heler, satt meg i bilen og kjørte til en kar jeg hadde møtt et par ganger. Der var også en annen kjekkas jeg visste hvem var .... Trenger vel kanskje ikke fortelle så mye mer om hva som skjedde den kvelden?

Se flere bilder av Anette Wassli her.

Camilla Karlsen Bøvollen er kanskje best kjent for å ha starter kronerulling på Facebook for å få råd til å kjøpe seg nye pupper. Det klarte hun, og det var Omag som første rapporterte nyheten.

Se flere bilder av Camilla Karlsen Bøvollen her.

Silje Falkenhaug forstår nok godt hvorfor modellkollega Camilla Karlsen Bøvollen startet innsamlingaksjon for å forstørre brystene. Da hun før jul 2010 ble spurt om hva som var den ulitmate gaven til henne, svarte hun raskt «Nye pupper».

Falkenhaug studerer til daglig refleksologi, men er ikke fremmed for en karriere som nakenmodell heller.

- Ja, jeg håper da det kan bli litt å gjøre fremover. Det er artig både å se resultatet og å holde på foran kamera. Så jeg håper jeg får flere muligheter etter å ha vært Ukens babe.

Se flere bilder av Silje Falkenhaug her.

Reklame

Har vært utsolgt i 14 år: Nå er den endelig på lager igjen

Kommentarer til denne saken